вівторок, 31 грудня 2019 р.

Поліція Подільська викрила і зупинила незаконну торгівлю

На днях працівники Подільського відділку поліції прикрили незаконний бізнес, який здійснював громадянин Скулько Максим Іванович.

Скулько торгував новорічними ялинками не маючи на це ані дозволів, ані ліцензій.

Товар у незаконного торговця був конфіскований, а нелегальному бізнесу покладений край.

Інформацію про незаконну торгівлю Скулька у поліцію повідомив громадянин Коля Друмарецький, той самий, якого Скулько звинувачує у замаху на вбивство Скулька Максима Івановича. Друмарецький сфотографував як Скулько барижить на Куяльнику та викликав наряд поліції.

Оскільки аніяких документів на торгівлю ялинками у Скулька не було, тож ялинки конфіскували. Зараз встановлюється їх походження і відкрита справа по незаконій торгівлі.

Максим Скулько любить звинувачувати Подільську поліцію в усіх гріхах, при цьому не згадуючи, що у самого рильце в пушку по кримінальним нелегальним бізнесам. Окрім ялинок, наприклад, на свою пілораму він бере браконьєрський незаконно зрублений ліс. І сам здійснює кримінальний бізнес і стимулює вирубку лісів. І це його не бентежить, а от робота поліції бентежить.

Зауважимо, спочатку витащіть копицю зі свого ока, а потім видивляйтеся скалку у оці іншого.


Звичайно, цю історію можна розглядати, як помсту одного кримінальника іншому, але в результаті, у сухому залишку, маємо те, що поліція міста Подільська припинила незаконний бізнес. Тобто, спрацювала професійно і оперативно. Навели порядок на вулицях міста.

З чим ми поліцейських і вітаємо! З Новим Роком!

3 коментарі: