понеділок, 23 грудня 2019 р.

5 разів судимий наркоман-розбійник вимагає порушити кримінальну справу проти керівника Одеської ГУНП за хабарництво! (ФОТО)

5 разів судимий за розбій, грабіж, кражі з проникненням в житло та мордування людей пасивний підарас і наркоман Юрій Майтала і своїй заяві на ім'я голови Національної поліції України звинувачує керівника ГУНП в Одеській області Олега Беха у тому, що Бех бере хабарі.

Звинувачує безпідставно, просто вимагає: поруште проти нього кримінальну справу, бо я знаю, що він - хабарник.

Судячи з усього "кукушка Майтала" під час написання цієї заяви перебував у стані наркотичного сп'яніння, пустивши слину по грудях бахромою, або його подільник Левицький у той час, коли писав цю заяву правою рукою, лівою рукою дрочив, уявляючи свою оголену маму у самих пікантних позах.


Причиною незадоволення генералом Бехом для банди Левицького-Майтали-Десятникова стало те, що Одеська обласна поліція адекватно реагувала на їхні заклики прислати в Подільськ роту поліцейського спецназу на мотоциклєтках на чолі із самим Олегом Володимировичем і взяти штурмом офіс бізнесмена на якого вони тривалий час пишуть кляузи.

Банда Левицького-Майтали-Десятникова шантажувала цього бізнесмена вимагаючи від нього платити ім гроші, погрожуючи у разі відмови писати на нього кляузи в усі інстанції. Звичайно, підараси були послані нахуй. Спочатку бізнесменом, а потім усіма офіційними інстанціями.

Бо брєд  не докази. Як не докази і сексуальні фантазії громадянина Віталія Левицького.

Наш світ збожеволів: кончений наркоман з 25-річним стажем, пасивний гомосексуаліст, розбійник, грабіжник, вор, автоугонщик, рекетир Майтала пише відвертий брєд проти керівника обласної поліції, а хтось має це на повному серьйозі розглядати, аби надати цим кляузниковим онаністам відповідь!!!

Саме така ситуація є більш згубною для України, аніж в'ялотекуча війна. Саме цей бардак розхитує державу більше, аніж мовне питання.

Ці підараси створюють у нашому місті, у нашій області, у нашій країні хаос.

А за хаосом завжди приходить війна.

Макіавеллі писав, що правільніше вбити 20 заколотників на початку заворушень, аніж потім скорбіти за мільйонами загиблих.

Хіба великий італієць був не правий?

2 коментарі:

  1. Действительно заибали всех эти жульманы штунды майталы, сеят хаос в городе. Куда смотрит полиция?(

    ВідповістиВидалити
  2. Да это не Майтала, Майтала двух слов связать не может. Это вонючка Левицкий всё пишет. И даже сам подписывает за Майталу. А Майтала терпила. Он за то чтобы хуй в рот взять на всё согласный.

    ВідповістиВидалити