суботу, 27 липня 2019 р.

Моджахеди на Кодимщині!

Пильні кодимчани повідомили у поліцію Кодими, що двоє зловмисного вигляду бороданів підкуповують на вулиці кодимчан волаючи: "Аллах акбар! Аллах за Гончаренка!"

Кодимська поліція відреагувала миттєво. Бородані з пачками грошей в кишенях і трусах були покладені носом у землю, а потім у кайданках доставлені в райвідділок.

Через певний час, коли вже хлопці почали відтирати вологими серветками червоні плями з мундирів, один із моджахедів зізнався, що він зовсім не моджахед, натомість правовірний єврей Мойша Шмушкович, свояк кандидата Олексія Гончаренка. Другий бородань виявився журналістом з сайту "зливного бачка" Думской, що також належить Олексію Гончаренку.

Затримані зізналися, що вони вели підкуп на користь Олексія Гончаренка, а видавали себе за моджахедів, аби залякати місцеве населення.

Були викликані лікарі, аби перевірити стан психічного здоров'я затриманих. Діагноз: просто клоуни!

Затримані стали енергійно кивати: так-так, це був звичайнісінький флешмоб! І пред'явили довідку, що вони перебувають у Кодимі за відрядженням від Одеського цирку.

Міша Шмушкович показав поліцейським пару циркових фокусів, під час яких проковтнув усі пачки грошей і списки підкуплених кодимчан.


Лже-моджахеди, після складання протоколу, були відпущені і направилися вбік Подільська. Де продовжили показувати фокуси

4 коментарі:

  1. Тварь еще та. Регионал!

    ВідповістиВидалити
  2. Ёбанные уроды! Когда же мы их поганой метлой и вилами погоним с нашей земли вместе с Паращенко?!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Собака брехливая этот Гончаренка и все его холуи! На войну их надо отправить, на нулёвку, пусть там свою любовь к Украине доказывают!

    ВідповістиВидалити