пʼятницю, 12 липня 2019 р.

Вор, на якому шапка горить, кричить: дивіться, вас обкрадають!

Льошик  Гончаренко, через підвладні йому ЗМІ та з допомогою Опоблоку, звинувачує Леоніда Клімова у тому, що він підкуповує виборців.

Той самий Гончаренко, який сам неодноразово був помічений у підкупі виборців, який неодноразово брехав людям про свої "досягнення", який безсоромно привласнював чужі досягнення собі. Це той самий Гончаренко, який віджимав у фермерів землі, позбавляв селян Подільського району можливості заробити собі копійчину!

Підкуповують виборців, мабуть, усі кандидати. Але...

Льошик підкуповує виборців із державних грошей, тобто, наших з вами. Витягнув з нашої кишені 5000 грн, а потім пропонує нам 50 грн щоби, ми за нього проголосували. Це просто відвертий бандитизм. Так ведуть себе лише окупанти.

Бепепешники порошенка інакше не вміють. Раніш це робила ще одна пройдисвітка, Юлька Тимошенко. Пам'ятаю зустріч з депутатом від БЮТ Радковським. Він переказує слова Тимошенниці: пропонуйте головам сільрад кредит від держави на 30 років, ну поясніть їм: хто ж той кредит віддаватиме через 30 років?

Тільки отак ці пройдисвіти вміють. Підкупити нас за наші ж гроші. Розвести нас.

Клімов, якщо і підкуповує виборців, то він це робить з власної кишені, а не з нашої з вами.Фактично інвестує зароблені в Одесі гроші у 137-мий округ.

А ситуація із звинуваченнями анекдотичного персонажа Льошика Гончаренка виглядає, як у тому анекдоті:

"Вовочка підглядає у замкову щілину у спальню до батьків, які займаються сексом і каже: "І ці люди, ці люди, лають мене за те, що я колупаюся пальцем у носі!"


Земляки, будьте пильні, не дайте пройдисвітам себе ошукати!

2 коментарі: