неділю, 21 липня 2019 р.

Фальсифікатори виборів в 137 на низькому старті!

Сьогодні в 137 окрузі відбудуться вибори у Верховну Раду України.

Найбільш небезпечним для фальсифікацій в нашому окрузі залишається село Нестоїта. Це село завжди тримало пальму першості по порушенням і фальсифікаціям на виборах.

І причин тут декілька: і місцевий злодюжка керівник Міша Загорія, який 100 разів безсоромно розтоптав Закон, і те, що президентські вибори у селі пройшли не під дудку Загорії, і цей п'яничка має новими фальсифікаціями реабілітуватися в очах своїх хазяїв і отримати в подарунок омріяну машину, і те, що землі навколо належать Сергію Паращенку, спонсору Олексія Гончаренка, і Паращенко має можливість тиснути на своїх працівників для отримання потрібного йому результата, і те, що місцеве населення затероризоване цими "хазяями".

На минулих виборах у Нестоїті фальсифікацій і порушень було безліч, тож ми звертаємося до поліції з вимогою звернути посилену увагу на дільницю в Нестоїті.

І наводимо маленький приклад, сподіваємося поліціянти не забули його.

Літня жіночка прийла на дільницю і у неї в руках була ксерокопія виборчого бюлетня! з поміченими галочками кандидатів за яких їй треба голосувати!!!

Жіночці намалювали за кого вона має голосувати! Прізвища усім знайомі. Ці фальсифікатори тоді перемогли (Паламарчук). Тобто, фальсифікації відбулися!

Звідки у старої була копія бюлетеня? Хто їй дав? Сподіваємося розкриття цього злочину попереду.

Спостерігачі з лав батальйону ОУН перехопили цей бюлетень, не дали скоїтися злочину! Склали протокол, подали заяву в поліцію.

Наївна жіночка одразу побігла жалітися Мішкі Загарії, який сидів у залі і контролював ситуацію. (До речі, він також видавав людям, що виходили з кабінок, якісь конверти. Це відео у нас в наявності, але усьому свій час!)

Дивіться:


Сподіваємося і зараз чесні і свідомі громадяни, за допомоги правоохоронців, стануть на заваді, фальсифікаціям і порушенням.

Ми маємо інформацію із надійних джерел, що фальсифікації та порушення, особливо у вотчинах заїзджих феодалів, готуються!

Не дамо фальсифікувати вибір народу! Бо глас народу - глас Божий!

Хто проти Бога піде - той відгрібе!

1 коментар:

  1. Эта мразь ГОНЧАРЕНКО создала ДВОЙНИКОВ в бюллетене для Муконина

    ВідповістиВидалити