неділю, 23 червня 2019 р.

Маразм крепчал! Товариство анонімних телефонних мрійників!

У 137-му виборчому окрузі із центром у місті Подільськ засноване "Товариство анонімних телефонних мрійників" у склад якого увійшли кандидат в нардепи Олексій Гончаренко, його помічник-лакей Міша Шмушкович і спонсор кандидата в депутати Сергій Паращенко.

Ці особи дзвонять одне одному по черзі і проводять серед себе телефонне опитування стосовно результатів парламентських виборів по округу. Ну, як відомо, зозуля нахвалює півника, а півник зозулю, тому в результаті усіх опитувань, безумовно, перемагають вони! З недосяжним для супротивників-фаворитів відривом! Саме тому вони так і назвалися "Товариство анонімних телефонних мрійників"!

Потім вони постять ці фейкові опитування на різних сайтах "зливних бачках" і далі розповсюджують по пабліках 137-го виборчого округу. Думаючи цій маячні таким чином надати хоча б розмиті контури респектабельності і достовірності.

Останній витвір цих, невизначившихся, хто вони алкоголіки чи наркомани, панів просто вражає здоровий глузд своєю сміхотворністю і нахабною дурістю.

Розмістили вони його на ківаловському сайті "Репортер". Написаний з колосальними граматичними помилками, що свідчить про рівень їхніх помічників.

Проведенне нібито ними телефонне опитування серед 1600 мешканців 137-го округу з репрезентативною віковою вибіркою.

Згідно їх маніакальним викладкам, Льошик Гончаренко безумовний фаворит із 47% підтримки (тримай кишеню ширше!) Основний фаворит Олександр Муконін, що йде на вибори від партії президента Зеленського "Слуга народу", за їхніми шмарклями, начебто, отримує лише 8% підтримки мешканців округу. (Ну тут невістка із штабу Гончаренка реально всралася!) Далі йде Михайло Дмитрович Лазаренко із 19% відсотками. За ними нинішній депутат від округу Леонід Клімов із 11%. (Смоктали з пальця, що попередньо побував у носі!) А далі вже зовсім космічні вигадки: звичайно, другого Гончаренка вони в опитування не поставили (бо міг обійти першого!) а без додаткових лідерів - не комільфо, тож нарізали вони, він щедрот анонімщиків, Володимиру Осіпову цілих 6%, а селянину Павлу Мулю від "Голосу", якого і в Балті мало хто знає, підмахнули аж 4%!

Що ці пани курять, коли між собою по телефону самі себе опитують?

Так ось, подібне телефонне опитування неможливе, бо по стільникових не опитаєш, невідомо в якому регіоні він знаходиться, а домашніх в 137-му окрузі майже не лишилося. А якщо лишилися, то в людей дуже похилого віку. Про яку тоді відповідну квотну вікову репрезентацію, взагалі, може йти мова? Про яку структурну відповідність населення вони можуть заявляти, коли більшість стаціонарних телефонів лишилися тільки у меріях і лікарнях? Наполеонів у псіхушках опитували? Чи дозвонилися на роботу Серьожі Мазуру?

Але головне у цій фейковій новині - то заголовок. Мовляв, більшість мешканців 137-го округу вже визначилася у своєму коханні. По-перше, ніяких зізнань у коханні до Льошика не відбулося, хіба що крім, як у голові самого Льошика. По-друге, ми теж провели опитування. Опустимо для інтриги відсотки і імена перших трьох переможців, покажемо результат останніх трьох аутсайдерів: Гончаренко - 4,2%, Осіпов - 2,7%, Муль - 0,00%.


Так що: фальсифікуй не фальсифікуй, все одно отримаєш хуй!

5 коментарів:

  1. вот дебіли, та хто у нас за гончаренка голосуватиме? Зовсім з глузду зїхали?

    ВідповістиВидалити
  2. за это уёбище 47 процентов? Та не брешите!

    ВідповістиВидалити
  3. Гончаренко 47%? Ну расмешили так расмешили )))

    ВідповістиВидалити
  4. Карлосон это кто? Это жулики! Они готовятся украсть бельё! )))))))))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  5. Достал этот гончаренко, в каждой бочке затычка ((

    ВідповістиВидалити