понеділок, 24 червня 2019 р.

Політичний самостріл кандидата в депутати!

Льошик Гончаренко здійснив політичний самостріл. Один з видів шахрайства на війні, для того  аби врятувати власну дупу.

Ослільки Льошик нічого, крім заїджених політтехнологічних прийомів не знає, а тезка уйобок Довженко йому підказати не може в силу своєї тупості, то Льошик вирішив знову закидати своїх конкурентів-кандидатів однофамільцями. Привезли багатостаждального Клімова із Дружківки, вірніше привезли його документи, знайшли двійника Муконіну, тепер шукають Лазаренка по всій Україні.

Але щоби підозри не пали на афериста-пересмикувача Льошика, він вирішив улаштувати політичний самостріл: мовляв, це не я, на мене теж двійника завели у список.

Тобто, вирішили, що вони не тупі, а хитрожопі, і що хитрожопість - не тупість, і дає відмінний від тупості результат.


Результатом влаштованої Гончаренко-і-Ко вистави мало бути не тільки прикриття флангів у списку, але ще й дискредитація конкурента, який, начебто, цього кандидата виставив і проплатив. А білий лебідь Гончаренко зовсім не бридке каченя нашої політики, а саме білий лебідь, що какає лише на пруду.

Оскільки кандидат мав бути в наявності, а не лише документи, то знайшли в Подільську. Швидко зі "швидкої".

Кандидат подав документи, зареєструвався. А потім...

А потім його замучили докори сумління: ну як можна грати проти такого святого в білих одежах Д'Артаньяна, як Олексій Олексійович Гончаренко! Ніч не спав фіктивний кандидат Гончаренко, клацав зубами в ознобі, гриз кулак, а на ранок вирішив забрати документи. І не просто забрати, але й розвінчати підлих недругів-конкурентів Святого Антонія Гончаренка. Який стільки зробив безкорисливо для округу! Навіть Паращенку по рукам давав, коли той надмірно грабував і виснажував землю!

 Ну тут як співав Володимир Семенович "телерепортеры налетели, и слепят, и с толку сбить хотят". Звичайно, такий резонансний злочин проти Гончаренка треба було викрити якомога голосніше. Але чомусь не телерепортери налетіли на фіктивного кандидата, а він на них. Чомусь своє інтервью із зупинками і підказками він давав не в Подільську, де окружна комісія, не під час подачі заяви про відмову, не на ганку свого будинку, лже-кандидата для чогось вивезли в Одесу. Що є дуже підозрілим і свідчить про співрацю із каналом Гончаренка, який і знімав цю розповідь про жахітних і підступних конкурентів Олексія Гончаренка.

Із нарізок розповіді Олександра Гончаренка ми дізналися, що у Подільську є дві страшні людини: Ігор Суханов і якийсь Сінько, імені якого він не пам'ятає. Вони пряником заманили його у штаб Клімова, налили склянку "Дюшеса" і пообіцяли 1000 доларів, якщо він зареєструється. Правда, в розмові лагідно розповіли дурнику, що, мовляв, на підкуп тебе Клімов дав 2000 доларів, але ми вирішили, що й 1000 з тебе, недоумку, вистачить, а тисячу ми заберемо собі і поділимо, як Кощей із Змієм Гориничем принцесу Несміяну на ліжку.

Саша Гончаренко не тільки глухим безжизненим голосом розповідав про те, які це страшні люди Суханов і Сінько, але благальним голосом турбувався за нардепа Клімова, вказуючи йому, що його помічники грабують його! Мовляв, женіть їх від себе, бо не виграти вам!

Саші, з його бігаючими оченятами і завченим текстом, який він вичавлював із себе як сік із гантелі, вірити можуть тільки любителі творів Стівена Кінга, але Льошик, кажуть, переглядав це відео на своєму сайті безліч разів, навіть на уповільненій перемотці.

Те що воно дурне - це півбіди, але те що воно безпринципне, цинічне і хитрожопе, переконує, що Льошик Гончаренко, відчуваючи свою неминучу поразку, піде на будь-які підлості, фальсифікації, масові заворушення і зрив виборів по нашому 137-му округу.

Звертаємося не тільки до виборців, але й до правоохоронців: воно нам треба? Нам треба бардак і беспредєл на наступних виборах? Нам треба цей бруд, що народжується в голові Льошиків і виплескується на наші терени?


ДумайТЕ. Час ще є

1 коментар:

  1. Гончаренко загрався. Він відомий шулер, але Порошенко його поставив нам бо Порошенко і сам такий, як Гончаренко. Ами маємо усе це розхльобувати. В країні йде війна, а ці покидьки граються у свої дурнуваті ігри. Треба вішати усіх їх. Гончаренка в першу чергу!

    ВідповістиВидалити