середу, 5 червня 2019 р.

Драма "Фонтан": Плойка и Разум. Кто прав, кто неправ?

"Ось що лишилося від величного монументу Гришці Котовському у Подільську. "Справи добрих оновляться, справи злих загинуть" Т. Шевченко"
                                                                    Sasha Yangol


Скажіть, любі читачі КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, якби ви прочитали в якійсь книжці, що одна 53-річна пані закрутила роман з 21-річним хлопцем, після цього вона розвелася зі своїм чоловіком, який усе життя утримував її, попередньо підставивши його, і стала жити з молодиком. І аби увіковічити цей мезальянс, свою хтиву аморальну пристрасть у граніті, побудувала біля вокзалу, на головній площі міста, в якому вона з якогось хєра працювала віце-мером, за гроші платників податків "Фонтан Любви". Ви би, шановні читачі КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, вигукнули: "Та це ж фантастика! Такого не буває!"

Буває, милі читичі, буває. Бо як писав Марк Твен (Самюель Клеменс) "Правда неімовірніша за вигадку, бо вигадка має триматися у межах вирогідності, а правда не зобов'язана"

Як не зобов'язана триматися у межах пристойності і бурна хтивість Таньки Плойки. Особливо, коли вона доривається до громадських грошей.

Ну хоче бариня фонтан! Який буде працювати декілька місяців на рік, на підведення інфраструктури до якого витратиться половина міського бюджету. Але який буде видно з вікон чотирьохповерхового особняка віце-мера Агєєвої.

Ось саме тому постамент так швидко і зруйнували. Бо громадські активісти (не плутайте з пасивістами, з пасивними гомосексуалістами на кшталт Майтали і Левицького!) хотіли, аби на тому постаменті стояв пам'ятник українським добровольцям, воїнам, які врятували нашу країну від російського окупанта.

Але Плойка хоче "Фонтан Любви".

Хоча в місті вже є фонтан "Слёзы Понепалючки". Але їй цього мало!


Про подільські міські фонтани почитайте "занимательную" статтю за оцим посиланням:  https://kotpartizanen.blogspot.com/2017/07/5.html

А ми, загін Котовських Партизанів і редакція сайту КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ, підтримуємо пропозицію, що на центральній площі нашого міста має стояти пам'ятник українським воїнам-добровольцям!

Не лийте сльози, все буде Україна!

https://www.facebook.com/sasha.yangol

1 коментар:

  1. Да эта Танька Плойка хуесоска у татарчонка вабще обнаглела!

    ВідповістиВидалити