вівторок, 4 червня 2019 р.

Вітаємо з останнім днем народження!

Ванька Осадчий, молодший із сімейки Гавс, для надання рельєфності жировому прошарку на пузі, вирішив розібрати залізницю, стратегічний об'єкт. Ну про підробку документів і банковських платіжок то окрема довготюремна тема, як і про крадіжку в особливо крупних розмірах, але...

...Сьогодні у кабанаускаса свято - День Народження, йому накостиляло 32 роки, тож хочемо привітати і побажати, того про що він скоро молитиме, легкої смерті!


Справа у тому, що розбираючи залізницю, силами обдуреної подільської бригади, ця безтолковка думала, що кидає усього лише депутата облради.

Все набагато страшніше. Ця колія хоч і має вирішальне значення для заводу "Південремверстат", але головна її, прихована функція, полягає в іншому. Справа у тому що поки існує залізниця існує певний пункт, недалеко від Придністровського кордону.

Існування цього пункту давало великим дядькам, пов'язаним з Рибницьким металургійним комбінатом, заробляти мільярдні долярові прибутки. Функція паперова, але наявність залізниці і станції, забезпечували не тільки легальність прибутків, але й створювали їх.

І тут якийсь колгоспний поц із сім'ї Осадчих-Гавс поставив під удар щорічно мільярдий доляровий бізнес! Заради рейок і костилів, щоби здати їх на металобрухт.

Ми з великою радістю і теплотою у серці хочемо повідомити великих дядьків, що подєльніками Івана Гавса-Осадчого по цьому злочину були голова Куяльницької сільради Іудушка Паламарчук, що організовував документи і давав відмашку, підполковник поліції Анатолій Конєвщинський, що кришує усі злочини злополучної сімейки Осадчих-Гавс, і в усіх справах має частку, та брат Гавса заступник начальника Подільського МНС Денис Осадчий-Гавс!

Це останній твій день народження хряк-підорас! Вітаємо! На твоє 33-річчя ми принесемо тобі квіти. Парні

8 коментарів:

  1. Симейка тварей ненажерливых! Особенно этот лысый из мчса Денис! Скот пиздец какой!

    ВідповістиВидалити
  2. Боже, какие же негодяи! Разбирать железную дорогу на металлолом... Куда катится страна? И это во время войны? Позор на всю их семью!

    ВідповістиВидалити
  3. Осадчие это свиньи которые жрут своё дерьмо! Это гниль рода человеческого! Это позор украинской нации! Это мрази!

    ВідповістиВидалити
  4. Лучшие друзья Коневшинского, такого же пидораса как и они.

    ВідповістиВидалити
  5. Да действительно дебилы и они попали.

    ВідповістиВидалити
  6. Какие отвратительные рожи! )))

    ВідповістиВидалити
  7. Эти Осадчие это выродки, они даже на внешность мерзкие, а внутри просто негодяи, чем раньше их кончат тем лутше

    ВідповістиВидалити
  8. давно знаю этих прогнид хуже тварей нет

    ВідповістиВидалити