пʼятницю, 21 червня 2019 р.

На 137-мий округ вже заїхали фальсифікатори виборів!

Шахрай і аферист Льошик Довженко, який працює на іншого шахрая Льошика Гончаренка, висунувся у Верховну Раду кандидатом по 137-му округу.

КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ вже неодноразово писали про цього жульмана.

https://kotpartizanen.blogspot.com/2017/10/blog-post_36.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2017/11/blog-post_11.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2017/12/blog-post_29.html

https://kotpartizanen.blogspot.com/2017/11/blog-post_4.html

http://hrabro.com/105878

Льошик - адвокат, контора "Рога и копыта" якого займається фальсифікацією виборів і кидаловом. У Подільському районі він засвітився, коли фальсифікував вибори на користь Іудушки Паламарчука.

На цих виборах він напав на журналіста. Журналіст подав заяву в поліцію. Але с тих пір з поліції по цій справі "ни ответа ни привета". Наша поліція вміє тільки власних дружин бити і саботувати розслідування резонансних справ. На щастя ці справи знаходяться на контролі, під пильною увагою, журналістів та громадських активістів.


Далі Льошик намагався фальсифікувати вибори у Таїрівській громаді, але там свідомі громадяни йому дали відкоша і він ганебно програв. Але встиг засвітитися у тиску на голову окружної комісії. До речі, не заплатив гроші за роботу подільчанам, яких привіз працювати у Таїрівську виборчу комісію і для організації "каруселів".






Зареєструвався професійний аферист за неіснуючою адресою у селі Ліпецьке. Тобто, фальсифікував документи, але Подільську поліцію знов таки цей факт не цікавить.

Банда Гончаренка знову найняла для фальсифікації виборів банду Льошика Довженка, так, що нас чекають цікаві і драматичні вибори з масою порушень і фальсифікацій.

А Подільська поліція нехай спить. Поки юрист мафії Льошик Довженко безчинствує на теренах 137-го округу.

Вона, поліція, у нас така образлива...

В тому, що злочини не розкривають, а розслідування саботуються!, образи для них немає, а коли їм вказують на це - то велика для поліції образа!

3 коментарі:

  1. ГОНИТЕ ЭТИХ "ГНЕЗДИЛОВЫХ" ИЗ ПОЛИЦИИ!!!

    ВідповістиВидалити
  2. ЕСЛИ НАРОД ПОДОЛЬСКА НЕ УСТРАИВАЕТ МЕСТНАЯ ВЛАСТЬ, ПОЛИЦИЯ И Т.П. ДОБИВАЙТЕСЬ ОТСТАВКИ, БЛОКИРУЙТЕ ДОРОГИ, ДА МАЛО ЛИ УСПЕШНЫХ ПРОТЕСТНЫХ АКЦИЙ...

    ВідповістиВидалити
  3. Ну і куди поліція дивиться? Знову від Гончаренка грошики взяла? (

    ВідповістиВидалити