неділю, 18 листопада 2018 р.

Макраме із шмарклів, або як ексбіціоніст Десятников мучає свій старий хєр публічно

Пришелепкуватий поц Міша Десятников написав в організацію "Спортлото" заяву (копія заяви направлена в ООН) на Чорного Ігоря Борисовича, такого ж пришелепкуватого поца.

У своїй фількіній грамоті Міша описав Гаріка як конченого багатопрофільного злочинця. Перше, що інкримінує Десятников Чорному, це кіднепінг.

Не лякайтесь, шановні читачі, це не одне із палітри багаточисельних сексуальних збочень Ігоря Чорного. Кіднепінг - це викрадення людини і утримання її проти її волі у полоні з корисною метою, як правило, отримання він викраденної людини грошей у якості викупу.

У своїй цидулкі Міша заявляє, що злочинець Гарік Чорний викрав і утримує в полоні власну дружину Галку Відмінницю Окружної.

Міша вказує, що під час того, коли  Гарік Чорний працював на державній службі, його дружина казково розбагатіла, бо гарувала на Окружній не покладаючи і не опускаючи знаряддя праці. Починаючи з пів шостої доводила свій труд до пів одинадцятої, і, таким чином, казково збагатіла.

Коли ж альфонса Чорного вигнали з державної служби з вовчим квитком (це вперше, акцентує увагу Михайло Ілліч, коли шакалу дали вовчий квиток), жалюгидний пенсіонер-жебрак Ігор Борисович Чорний наважився на підлий злочин проти своєї дружини, наплювавши на ікони в їхній спальні.

Зараз Гарік Чорний, якщо вірити написаному Михайлом Іллічем, силоміць тримає Галку у підвалі напівзруйнованої будівлі на території м'ясокомбінату і примушує її підписувати чеки на купівлю електричних грілок, горілки, із залу гральних автоматів, із елітних борделів Крижополя, його покупок із секс-шопів, що мають вигляд браунгшвейської ковбаси, чеки із перукарень за послуги стрижок на інтимних місцях тіла Гаріка та інших розвагах сумнівного з точки зору суспільної моралі характеру.

При тому Гарік катує свою поневолену дружину за допомогою зголоднілих пацюків, що мешкають в цьому підвалі з часів царя Івана Степановича, тому, як пише пан Десятников, "Игорь Чёрный настоящий садист и изверг".

Також, у заяві страстотєрпца Десятникова, вказано, що злочинець Чорний корумпував громадського пасивіста Віталія Левицького, щоби той відсилав зі своєї електронної адреси кляузи із безпідставними звинуваченнями на адресу поважних людей міста, до яких Михайло Ілліч відносить себе, мера Іванова і начпола (це не начальник підлоги!) дядю Колю Піщанського.

Чорний водить забулдигу-алкаша Левицького по подільських генделиках, вливає йому алкоголь у горлянку і примушує, під дулом травматичного пістолета, зізнаватися у паролях своїх електронних адрес та явок-малин, і саме з них відправляти листи, що ганблять честь і гідність порядних людей міста, насамперед, безобідного торговця валютою М.І.Десятникова.

Метою Чорного є загнобити і згноїти начпола Піщанського, вказує Михайло Ілліч Десятников.

Також у своїй курячою лапою накаляканій писанині пан Десятников звинувачує Ігоря Чорного, що той продовжує торгувати наркотою. Найняті Гаріком Чорним громадські активісти, на думку Михайла Ілліча, є насправді, ділерами наркокур'єрської служби покидька-злочинця Чорного.

Десятников заявляє, що наркокур'єри-активісти і йому пропонували шмаль, але, от підлі шмаркачі-недоумки, вимагали за свій товар з Михайла Ілліча гроші! Тому Міша відмовився навідріз від їхніх сумнівних, як для його єврейського серця, пропозицій.

Словом, спалив Міша Гаріка конкретно, бо Гарік замість чергового гонорару передав йому пакет із тельбухами протухлої риби.

І хоча Міша з'їв, але образився.


У своєму полум'яному зверненні М.І. Десятников, звертаючись до керівництва товариства "Спортлото", наголошує, що вірить в їхню неупередженість, їхній вірі його словам, і тому, що когтисті пазурі упиря Гаріка Чорного, ще не дотягнулися до їхніх нерозбещених цим підором душ. Якщо ж вони належним чином не відреагують на його заяву, то Десятников залишає за собою право звернутися зі скаргою на них в ООН, ЮНЕСКО, ЮНІСЕФ і до Всесвітнього Форуму філателістів-сифілітиків!


І тоді, хай нероби і корупціонери із товариства "Спортлото" начуваються! Не можна гребувати думкою найвеличнішого підораса в історії Мішиної сім'ї! За це він їх заклює кляузами, анонімками і доносами. (Яких чомусь усі мають боятися, на думку старого поца).

В одній упряжці із віслюком Левицьким та коровою Рязановою, під чуйним керівництвом і палкою-стимулом Гаріка Чорного і примкнувшого до них безсрібника Бубнова.

Від Котовських Партизанів: Міша, запишись у гурток художнього макраме із власних шмарклів. Там ти себе краще зреалізуєш. Бо навіть клоун ти поганий. Глядачі над твоїми блювотними описами не сміються, а йдуть руки мити, після тримання паперу із твоїми каракулями. Мучай свій старий хєр не на людях...

Немає коментарів:

Дописати коментар