четвер, 22 листопада 2018 р.

Три дні роботи Котовської місцевої прокуратури. Приголомшуючі результати

Надаємо нашим читачам звіти про роботу Котовської місцевої прокуратури лише за три дні листопада: за 21.11-20.11-19.11.2018 року.

Правда, вражає обсяг зробленого?

ПРАВООХОРОНЦІ ПОПЕРЕДИЛИ РЕАЛІЗАЦІЮ 5 ТИСЯЧ ЛІТРІВ КОНТРАБАНДНОГО АЛКОГОЛЮ З НЕДОБРОЯКІСНОЇ СИРОВИНИ

Прокурори Котовської місцевої прокуратури здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, у рамках якого 20 листопада правоохоронці провели санкціонований обшук складських приміщень відділення поштових відправлень одного з перевізників в м. Одеса.

В ході обшуку виявлено та вилучено близько 5 тис літрів за попередньою інформацією контрафактної алкогольної продукції. Цей алкоголь без розпізнавальних етикеток та марок акцизного збору, розфасовано у пластикові пляшки різного об’єму.

Загальна вартість вилучених товарів становить понад 560 тис грн.




З’ясовано, що мешканці Подільська та інших районів Одещини налагодили виробництво у підпільних цехах алкогольних напоїв, виготовлених з недоброякісної продукції. Вживання таких напоїв може становити загрозу життю та здоров’ю громадян.

Алкоголь планували збувати шляхом поштового відправлення через одне з відділень логістичної компанії в Одесі.

Оперативний супровід здійснювали співробітники Міжрайонного оперативно-розшукового відділу з місцем дислокації Подільськ ОРУ ПдРУ Державної прикордонної служби України.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії.

НАРКОДІЛКА З САВРАНІ ЗАСУДИЛИ ДО 6 РОКІВ УВ'ЯЗНЕННЯ

Прокурори Котовської місцевої прокуратури підтримували публічне обвинувачення у суді стосовно мешканця смт Саврань, який незаконно збував небезпечний наркотик.

Провину наркоторговця прокурори довели у суді у повному обсязі.

Вироком районного суду чоловіка засуджено до 6 років та 1 місяця позбавлення волі.

За даними слідства, злочинець неодноразово збував канабіс, який зберігав в себе вдома. Під час обшуку домогосподарства наркоділка правоохоронцями виявлено майже 70 г канабіса, частина наркотику вже було розфасовано та підготовлено для продажу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Савранського відділення поліції.

ПРАВООХОРОНЦІ ЗУПИНИЛИ НЕЗАКОННЕ БУДІВНИЦТВО АЗС У БАЛТСЬКОМУ РАЙОНІ ОДЕЩИНИ

За клопотанням Котовської місцевої прокуратури за рішенням суду арештували майно незаконно діючої автозаправної станції.

У четвер, 15 листопада, співробітники прокуратури спільно з працівниками Балтського відділу поліції провели слідчі дії на місці нелегального будівництва автозаправочної станції в с. Пужайкове.

За даними контролюючих органів, у будівельників АЗС відсутня будь-яка дозвільна документація на земельну ділянку, на якій активно зводиться станція.

На місці правоохоронці вилучили дві колонки та п’ять резервуарів.




За клопотанням місцевої прокуратури судом на вказане майно накладено арешт, а незаконне будівництво АЗС зупинено.

Рейди правоохоронців з протидії незаконній діяльності автогазозаправних станцій та пунктів триває.

Ми бачимо, що працівники Котовської місцевої прокуратури під керівництвом Віталія Олександровича Мельниченка ведуть реальну ефективну боротьбу із злочинністю.

Ми вдячні усім хлопцям і дівчатам, що працюють в Котовській місцевій прокуратурі, за їхній професіоналізм і наснагу.

За те, що прокуратура при керівництві Віталія Мельниченка не просто виконує свої прямі державницькі функції (чого не робила при попередньому керівництві), але й спонукає інші правоохоронні органи перестати бути конторами для заробляння грошей (а то бачать з вікна АТБ і рамси плутають) та дріб'язок у людей по кишенях тирити, а стати державною інституцією, як і належить. 

І спонукають, що важливо!, власним прикладом. Респект.

Зичимо наснаги і волі. У роботі і переконаннях

https://www.facebook.com/501343846681347/

1 коментар: