пʼятницю, 9 листопада 2018 р.

У Подільську запрацювала одна з найбільших в Україні екологічних котелен на палетах. Без допомоги депутата Гончаренка

На Військовому містечку (мікрорайон Північний) відкрилася і запрацювала одна з найбільших в Україні екологічних котелен на палетах. Як не дивно депутат Льошик Гончаренко ще не встиг на цьому відпіаритися і пояснити виборцям-подільчанам, що це саме він організував і оплатив побудову і роботу котельні. Бо усі інші об'єкти міської  інфраструктури саме він нам, подільчанам, подарував.

Необхідність вводу в експлуатації потужної котельні на палетах міська влада пояснює здешевленням вироблицтва гігакалорій тепла (по закону мінімум на 10%) та бажанням уникнути тісних обіймів "Нафтогазу".

"Нафтогаз", дійсно, веде себе по підношенню до підприємств Теплокомуненерго, як пірат. Вичищає з їхніх рахунків усе до нитки, без попереджень і врахування потреб підприємств.

До того ж котельні екологічно чисті, на подільській стоять потужні пилоуловлювачі, в атмосферу викидається чистий дим, Бруд осідає у пилоуловлювачах.

Мерія заключили договір із фірмою "А в кубі", яка добре проявила і зарекомендувала себе в інших районах області. До того ж, попередньо була побудована і працювала подібна котельня в міській лікарні (щоправда, меншого обсягу)

Обладнання усе українське, але передове у своїй галузі. Крім системних насосів, вони німецькі.








Штат котельні 11 працівників. Усі подільчани, що пройшли навчання у фірмі "А в кубі". Котельня обігріватиме мікрорайон Північний і військову частину. Стара газова котельня не закрита, а стоїть на консервації, на випадок форс-мажора, у будь-який момент готова до запуску.

Фірма "А в кубі" постачає на котельню палети власного виробництва. Її власники виробляють олію з соняшникового насіння, а з відходів (шолухи) виробляють палети. Замкнутий екологічний цикл.

Причому тепломережа залишається у комунальній власності міста. Аби в разі ремонту не залежати від виробника тепла.

Відкриття цієї котельні є безумовним успіхом для нашого міста в усіх сенсах.

А найголовнішим успіхом є те, що подільська влада показала, що може зі своїми прямим функціями справлятися без допомоги усіляких шахраїв не кшталт Льошика Гончаренка.

Сім футів під килем!

4 коментарі:

  1. При производстве тепла с помощь пилет гикакалормя стоит в пределах 550 гривен, а не на 10 процентов дешевле от газа. Такая котельная, безусловно, дело хорошее но здесь явно просматривается коррупционная составляющая. Иванову будут мешками деньги заносить.

    ВідповістиВидалити
  2. Иванов хитрая тварь опять стрижет капусту

    ВідповістиВидалити
  3. возьмите спецов бывшей охраны труда они на пенсии и проконсультируйтесь они на ту котельную нароют на лет 20 хватит

    ВідповістиВидалити