неділю, 11 листопада 2018 р.

Порада подільським сепарам, корупціонерам і мусорні від нашого земляка і побратима

"Війна робить чоловіків шляхетними, бо на війні чоловік бачить: ось цей п...дар продав чорту душу за гроші, збудував на них палац для себе і своєї сім'ї, а потім прилетіли "Гради" і мінометки і палац розбомбили вщент на друзки. І тоді чоловік, який на війні, розуміє, що шляхетність, а не гроші, є найціннішим у нашому житті сенсом"
                                                                                 Янгол


Від Котовських Партизанів: зашантажували німці діда Мазая: або кажи, де в лісі ховаються партизани, або вб'ємо усіх твоїх зайців. Шкода стало зайців Мазаю, здав він німцям, де переховуються партизани. Але фашисти все одно потім постріляли зайців і з'їли їх. Партизани ж відбилися. Сидить дід Мазай, сумує, і міркує: отакої, і зайців немає, і хлопці-партизани образились...

Колись наші друзі-побратими із Грузії і Вірменії втекли від війни в Україну зі своїх країн. Але коли війна прийшла в Україну, вони зрозуміли, що відступати нікуди, що війну за них ніхто не виграє, узяли в руки зброю і пішли воювати за свою нову Батьківщину, Україну.

І тільки хитровиїбані підлі подільські хохли на кшталт Конєвщинського думають, що війну за них виграє хтось інший, а вони усіх обдурять, або втечуть у Болгарію.

"Гради" на вашу голову, жвачні худоби!

https://www.facebook.com/sasha.yangol

Немає коментарів:

Дописати коментар