суботу, 20 січня 2018 р.

От-тоц-пирвертоц, СБУ працює!

На Одещині СБУ затримала антиукраїнського Інтернет-агітатора

Співробітники Служби безпеки України викрили мешканця Білгород-Дністровська, який через соціальні мережі розповсюджував антиукраїнські матеріали.

Правоохоронці встановили, що зловмисник пропагував на персональних сторінках заборонених російських соцмережах заклики до зміни державного кордону і конституційного ладу України, а також популяризував терористичні організації ОРДЛО.

Під час обшуку за місцем проживання зловмисника оперативники спецслужби виявили мобільні гаджети та комп’ютерне обладнання із матеріалами, що підтверджують його протиправну діяльність.

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України агітатору оголошено про підозру в скоєнні злочину.

Триває досудове слідство.

Вітаємо працівників Білгород-Дністровського СБУ з почином! Класно відпрацювали.

В Подільську сепаратистів немає. В Подільську, як в Багдаді, все спокійно. Тишь да гладь, да Божья благодать








https://www.facebook.com/sbu.odessa/

2 коментарі:

  1. Вот еще одна шалава ....любитель русского мира- сука!!! https://m.ok.ru/dk?st.cmd=friendMain&st.friendId=577805535778&_prevCmd=friendFriends&tkn=4668&_aid=friendFriendsCard

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Розмістіть, будь ласка, фото у коментах, бо не усі мають змогу доступа до однокласників. Або пришліть нам на скриньку криївки

      Видалити