суботу, 13 січня 2018 р.

Подільським сєпарам, які волають, що росію перемогти не можна! Натє!

       Уже не така «золота» Орда, або скільки коштує «встать с колєн»?


Для України дорого обходиться війна з агресором, наш народ платить жахливу ціну за боротьбу – життя наших захисників!

Але зараз хочу акцентувати увагу читачів на цифрах, а точніше на грошах, грошах РФ, а ще точніше на тому, що від них залишилось. Рашка вже п’ятий рік поспіль «встайот с калєн», хоробро переносить санкції, вбухує все більше грошей в армію та фінансування терористів. А по РосЗМІ показують все той же набір шаблонів, що і в 2013 році – «Санкции не страшны, даже полезны». Але чи так це насправді?

Є в РФ такий собі «Резервний фонд Росії», заначка під матрасом для скрутних часів. Так ось в 2016 році Резервний фонд Росії зменшився з 3,64 трлн до 972,13 млрд рублів, тобто в 3,7 разів, а починаючи з 1 червня того ж року «закрама родіни» зменшились до 560 млрд рублів. Також, все в тому ж 2016 році голова Рахункової палати РФ Тетяна Голікова зпрогнозувала, що в 2017 році Резервний фонд буде вичерпаний. І знаєте, що? Вона була права! За заявою міністерства фінансів РФ, починаючи з 01.01.2018 року Резервний фонд має бути об’єднаний із Фондом національного добробуту РФ (ще одної «заначки під матрасом»), ну як об’єднаний, всі збереження, що були в ньому в іноземній валюті були продані, а отримані рублі перераховані до ФНД РФ, тобто резервний фонд тупо «проїли».


За оцінкою директора Інституту енергетичної політики РФ Володимира Мілова з початку війни з Україною загальні резерви РФ зменшились з $180 млрд до $40 млрд.

Ось Вам вєлікая і магучая, проїдаюча останні запаси «страна»!

Тарас Чубейко

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011337191425

Немає коментарів:

Дописати коментар