пʼятницю, 26 січня 2018 р.

Цікаві факти про злочини кацапського екс-попа Александра Кучера

Александр Кучер обікрав церкву у Ліпецькому, у якій він колись вів службу. Коли його пішли, він вкрав усі ікони і дорогоцінні речі, що знаходилися у церкві. Ми не знаємо більш страшнішої крадіжки, аніж обікрасти церкву. Для цього покидька-попа МП це на раз плюнути.

Александр Кучер вже будучи попом-растригою, вигнаним із церковних надр кацапського патріархату, продовжував виконувати церковні обряди (відспівування на похоронах, вінчання на весіллях) незаконно. Так цей шахрай рубав у довірливих людей бабло, приховуючи від них, що він вже не священик. Багато душ таким чином відправилися на той світ не відспівані, а сімейні пари живуть в гріху не вінчані. Бабло для цього діяча Куяльницької селищної ради важливіше за честь, совість і Бога!

Александр Кучер хотів придбати будівлю на Калініна, аби там жити. Власник просив 4000 долярів, Александр Кучер хотів купити за 1500 долярів. Тоді "святий отець" звернувся до бандитів, аби вони побили власника і примусили його продати "святій худобі" житло за 1500 долярів. Бандити виявилися шляхетнішими за "святого отця" і відмовили йому. Вони були шоковані таким проханням від попа.


Отака худоба на пару з Паламарчуком зараз заправляє справами у Куяльницькій громаді, колишньому Подільському районі.

Далі буде...

1 коментар: