середу, 17 січня 2018 р.

Сепарські зайди Подільська. Денис Осадчий

Що робить серед подільських дітей оце сепарське курво?!!!



Чому воно може дітей навчити?

Як ненавидіти Україну? Як накрасти собі на роботі на розкішний джип і новеньку квартиру? Як заносити хабарі Конєвщинському? Як уникати розслідувань КРУ? Як красти щебьонку на залізниці? Як перебувати у тоталітарних сектах і на їхнє замовлення підставляти чесних правоохоронців? Як стріляти у мирних громадян?

Те, що Подільське відділення МНС України є притулком і заповідником найкалірованіших і найогидніших сепарів, стало в Подільську "притчею во язицех". Вони там квітнуть махровим квітом, як у дендрарії!

Сепари у Подільському МНС не тільки працюють, але й роблять вдалу карьєру, як найзатятіший з них Денис Осадчий, що дослужився до заступника керівника Подільського МНС!

Тепер це сепарське курво, ворюга і ненависник України взялося чомусь вчити українських дітей! Агітує за ДНР?

Може нам ще денеерівського Захарченка у школи міста запросити? Лексика, термінологія, набір ідей  та ненависть до України у них з сімейкою Осадчих-Гавс однакові!

Треба або розганяти це кубло у МНС і набирати нових молодих незамараних у схемах людей, або закривати сепарську конторку нахуй! Шкоди від них для суспільства більше, аніж користі

1 коментар: