середу, 31 січня 2018 р.

А Конь-то - ненастоящий!!!

"Спілкуючись у коментах, дізнався від розумної людини, що в Україні, якщо людина хоче культурно "пагарадскому" назвати чоловічу статеву ознаку, то називають її не х..ем, а конем. Гм, а якже тоді: купила мама коника"? Якби так, то було б: "пришила мама коника"!
П.С. Маю знайомого правоохоронця-перевертня, його подєльники із злочинного світу називають його Конем. Які, виявляється, культурні кримінальники у нашому місті, замість того аби заслужено "х..йлом" назвати, називають Конем. Багато відкритів нам дивних просвітницький готує дух"
                                                                                   Янгол 

Від КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ: змушені зауважити авторові текста на фб нашому земляку другу Янголу: у середовищі кримінальників конем називають не подєльніків, а шісток. Ким і є, насправді, Нолік Конєвщинський (невказано, але припускаємо, що мова про нього) Те, що для бандитів він саме шістка на побігеньках, свідчить історія, яку ми наведемо нижче. Якось Конь був без машини, і попросив колег підвести його на зустріч. При Толіку-Ноліку була якась коробайка (швидше за усе з наркотою!) На тому місці , на дорозі, Толіка вже чекав Валерій Ковальов із подєльніками. Так ось, коли Конь вискочив до Валєри, який його чекав, то почув отакі слова: "Конь, підарас, гнида, скільки я можу тебе чекати?! З якого хуя ти зпізнюєшся? Вже мав 10 хвилин як приїхати! Ти ким себе уявив, сука?!"

Толік у відповідь лише винувато похнюпав носом і передав Ковальову коробку. 

І для влади Конь - холуй, і для кримінальників Конь - холуй. Така його коняча карма.

А для нас, Котовських Партизанів, він - блюзнірська нелюдь



https://www.facebook.com/sasha.yangol

2 коментарі:

  1. Конь-це дєнщик на зонє або мотузка ,щоби пошту передавати в тюрмі.

    ВідповістиВидалити