неділю, 7 січня 2018 р.

Уявний коханець виявився реальним шахраєм!

Радіон Агєєв виявився інтернет-шахраєм. Умикнув велику суму грошей у людей за покупки в інтернет-магазині. Гроші отримав, покупки людям не вислав. Зняв гроші з картки, і зник зі звязку з обдуреними ним людьми. Картку банк заблокував. Тепер жертви шахрая розшукують його.

Ми думаємо, що шукати Радіона Агєєва треба у спальні перешого віце-мера Подільська Тетяни Понепалюк. Можливо, він не тільки уявний коханець віце-мера. Можливо, вони ще й члени одного організованного злочинного угрупування (ОЗУ) Подібні схеми розводів на гроші цілком у дусі перешого віце-мера.

Про те, що вони реально проводять  останній час разом свідчать ці світлини:



Підробиці шахрайства у наступних статтях

3 коментарі:

  1. Покупал детскую игрушку у него. Созвонился. Говорит кидай на карту 870грв. А я ему говорю а подъехать что нельзя посмотреть? Он говорит можно. Взял 870 грв и поехал к Радиону в центр. Встретились. Даю ему деньги, он мне упаковку, смотрю вроде та игрушка, приезжаю домой и дарю ребёнку . А она сука не рабочая и не новая! Это пиздец! Звоню ему говорю что за херня? Он согласился поменять, но блядь меняет уже 2 неделю! Не денег и не игрушки! К тому уже и дозвониться не могу! Что делать? Куда идти? Идти в полицию заявление писать? Но ведь чека нет!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так писати. Чека немає? Значить, і торгує незаконно. Якщо не привертати увагу до шахрайства, він завтра ще когось надурить, і зробить чергову малечу нещасним

      Видалити
  2. Треба більш розголосу і заявити в поліцію, бо він ту іграшку ще довго продавати буде і назад брати

    ВідповістиВидалити