суботу, 13 січня 2018 р.

Далі про пригоди попа-сєпара Александра Кучера...

Ця худоба із віруючої сім'ї в школі обрюхатила свою однокласницю. Випускні екзамени його майбутня дружина здавала з великим животом. Дуже релігійний, зразковий і моральний облік мав віруючий хлопчик Александр Кучер.

Ви скажете: можливо, це кохання?

Гм... через певний час, вже будучи в сані священника кацапської церкви, він злигався у ліжку зі своєю кумою!!!

Кинув дружину з дитиною і пішов жити до куми. Класний святий отець і духовний пастир?!

На фото на аватарці він із кумою і з їхньою спільною дитиною:


Ще будучи попом він відкрив похоронну фірму, ту, що біля МНСа.

Тобто, повний підряд: сам відспівую, сам труну роблю, сам ховаю (сам пою, сам танцую). Піп заробляв на смертях подільчан. Смерті подільчан йому вигідні. Чим більше мешканців помре, тим товща мошна попа-растриги!

Не погребував кацапський піп піти в політику, щоб і там грести бабло для себе і куми. Став депутатом міськради. Звісно, від антиукраїнської партії регіонів. Будучи депутатом вибивав пільги для свого бізнесу. Та проводив у міськраді антиукраїнську пропаганду.

Партію регіонів заборонили, але кацапський піп не вгамувався, тушкою перебіг до Аграрної партії. Після виборів, зрадивши свого благодєтєля, перебіг під крило переможців: болгарів та Іудушки Паламарчука. Тепер депутатствує у Куяльницькій сільраді. Чесно відпрацьовує сраколизтвом болгарських дуп. Знайшов собі споріднених антиукраїнських худоб.

Ми вважаємо абсолютно найважливішим нашим завданням показати громаді оцих кацапських скрєпоносців, що прийшли до влади і керують нашою громадою. Їхній моральний облік, їхнє воровство, їхнє блюзнірство.

Вони - вороги українського народу! Вони - черві могильні.

По них тополі завивають і берези плачуть...

Немає коментарів:

Дописати коментар