середу, 5 серпня 2020 р.

Голова Подільського райради розкриває правду про махінації можновладців!

ШАНОВНІ жителі  Куяльницької громади та міста Подільск.  Дуже було багато дискусій по тому, як попали с.Олександрівка та  село Ліпецьке до міської  Подільської громади, а інші села  такі як Вестернічани, Любомирка, Куяльник, Соболевка, Великий Фонтан, які практично межуються  з містом  Подільськ,  залишились  на узбіччі осторонь громади.

А організатор  виявився поруч - це пан Паламарчук Сергій Миколайович, голова Куяльницької громади, який дуже злякався, що закінчиться його влада коли з'єднається Куяльницька громада з містом Подільськ,а також його друзі-покровителі, що привели його до влади. Що буде з їхніми ми землями, які вони відгребли та нагребли, та і чи покерують вони новим головою воз'єднаної громади в місті Подільськ, - це велике питання.

Тому  вирішили піти  шулерським шляхом. Пан   Паламарчук, не порадившися зі своїми депутатами, за власною ініціативою, не провівши відкито слухання, не запросивши журналистів та не підкріпивши документальною згодою громади одноосібно подав до Одеської держадміністрації, а також листочок з підписами від жителів ніби то села Олександрівки та села Ліпецьке, що ті жадають приєднатися до Подільської громади  міста Подільськ даже не запитуючи у жителів міста  Подільська чи  влаштовує їх це об'єднання.

А державна администрация, приховуючи від усіх, передає, документуючи, ці  підписи до міністерства регіонального розвитку. А "прошаки" поїхавши заді напевно дуже, але дуже їх там  за це об,єднання просили і ті їх почули.

Постає питання чому пан Паламарчук не поважає своїх жителів громади, вважає їх своїми вассалами-підлеглими, мотивуючи тим ,"я вас купив "на виборах до громади, а тепер,  що хочу то і зроблю з вами, так як ви продали свою волю на виборчому бюлетні. Ось таким образом Сергій Миколайович хоче собі забезпечити  другий шанс стати головою громади, уже нагибаючи своїх підлеглих, знаючи, що об'єднавши остальні прилеглі села невідомо, чи він одержить перемогу.

Так, що нічого нема нічого таємного, яке рано чи пізно не стане відомим усім. Так що, шановні виборці Куяльницької громади, подумайте чи хочете бачити  в кріслі, голову який самотужки без думки громади , як в радянські часи зі своїми "коллегами " по так званому "бізнесу " вирішуїє долі  жителів  Подільського   району.

Від Котовських Партизанів: Іудушка Паламарчук - жульман на якому ніде тавра ставити, і холуй Льошика Гончаренка, що приносить Льошику у клювику гроші вкарадені у мешканців Подільського району.

                              Людмила Миколаївна Білоус, голова Подільської районної ради

Повзучий реванш не пройде!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011583003565

7 коментарів:

  1. Сумно, що люди, які живуть на цій землі, реально безпорадні. Треба виборювати та відстоювати свої володіння - ніхто нам нічого не подарує - лише обберуть, як липку.

    ВідповістиВидалити
  2. нещодавно куяльницьку громаду перевіряло кру паламарчук зібрав зі всіх працюющих по 10000 гривень 160000 гривень перевіряючим тому перевірка була відповідною

    ВідповістиВидалити
  3. Все правильно говорит!

    ВідповістиВидалити
  4. А главное во время ....

    ВідповістиВидалити
  5. Эта мразь Паламарчук заставляет своих подчененных перепрописаться в районе чтоб не участвовали в выборах мэра. И все бояться увольнения.

    ВідповістиВидалити
  6. Эта мразь Паламарчук заставляет своих подчененных перепрописаться в районе чтоб не участвовали в выборах мэра. И все бояться увольнения.

    ВідповістиВидалити