неділю, 16 серпня 2020 р.

Генеральна репетиція відбулася успішно! Місто Подільськ в очікуванні

14 серпня, на Першого Спаса, відбулася генеральна репетиція запуску довгоочікуваного містянами фонтану на Привокзальній площі Подільська.

Фонтан вже готовий до експлуатації і буде урочисто відкритий 24 серпня на свято Дня Незалежності України.

Судячи з того що ми побачили фонтан стане окрасою і перлиною нашого міста.

Велика вдячність керівництву міста, що вони обрали саме цей проект.

Колись у 2017 році бійці загону Котовських Партизанів провідували своїх побратимів у місті Львів. Львів'яни із гордістю показали нам подібний фонтан, пишаючись ним і наголошуючи, що це європейський тренд, що Львів іде в Європу і облаштовується за найкращими європейськими архітектурним і культурними зразками.

Ми маємо чесно визнати: наш подільський фонтан красивіший і елегантніший, аніж львівський!

Наше місто теж виходить на рівень найкращих зразків в культурному і відпочинковому облаштуванні!

Міська влада, обслуговуючи потреби містян, не пасе задніх в Україні, а іноді і випереджає інших у створенні прекрасного для міста.



Ми впевнені, що фонтан стане гордістю і визитівкою нашого міста.

Гідно прикрасить головну площу міста. Стане улюбленим місцем відпочику містян і, головне, дітвори, підростаючого покоління.

Дякуємо організаторам і будівникам що доклали своїх рук до створення цього дива, авторам і натхненникам проекту, що доклали своєї енергії і креативу для втілення, для того, щоби цей задум відбувся і прикрасив наше коханне місто.

Слава Україні!

П.С. Хлопці-подільчани, тепер ви маєте романтичне місце, де маєте освідчуватися у коханні вашим обраницям! Хай це місце стане легендарним, хай бризки цього фонтану стануть для вас бризками шампанського!

1 коментар: