неділю, 2 серпня 2020 р.

Така вже вона визначена доля системників

Призначення Сергія Олеговича Шайхета головою Миколаївської обласної поліції може різко змінити розклад гамбітів на Подільській Шахівниці.

Гамбіт намба ван хельсінг: на вільне місце повертається Конєвщинський із раком у сраці і Чепіль стає окнянським замом при керівнику Мистиславській і навчається ідеально прати жіночу білизну у крижаній воді.

Гамбіт намба ту ті ю ту: на вільне місце призначається В.Ю Мельниченко і Вася Березовський, як перший зам, визнається у Подільську катом усіх часів і гомофобом. Футбольний клуб з Подільська  грає у вищий лізі Чемпіоната України!

Гамбіт намба срі в кишеню другу: оскільки вільних місць в Одеському управлінні МВС немає, Іван Гаца бере у заручники Ігоря Чорного і вимагає посаду міністра МВС Угорщини. Від Геращенка приходить зустрічна пропозиція - посада міністра МВС Замбії, при умові утопити Ігоря Чорного в надвірному нужнику у Байталах. В результаті: Ваня  - в Замбії. Продукує жаростійких українців.

Гамбіт намба фо то на пам'ять: тупо садять у тюрму Жарука, Ноздратенко за п'ять років закінчує реформу Подільського відділку поліції, Шоріс перестає бухати і  одружується на Жаруку на свіданці в тюрмі, Рома Міхель у званні генерал-майора танцює ламбаду на честь його чергового призначення начальником слідства Подільського райвідділку поліції.


Можете пальцем у носі поколупатися для знаходження  доказів, що це буде не так як в одному з варіантів

П.С. Для більш яскравого пояснення ситуації, що склалася у Подільському відділку поліції розкажемо вам арабський анекдот: їде араб на верблюді по пустелі, раптом верблюд став і далі йти не хоче. Тягнув-тягнув, аж бачить раптом надпис: "Ремонт верблюдів". Затягнув. Хазяїн-араб, поглянувши на верблюда і витираючи руки від мазута, каже: став верблюда на яму. Узяв у руки кувалду, підійшов, і з усього розмаху як вдарить верблюда по яйцях. Верблюд гегогочи полетів геть із швидкістю блискавки. Араб каже: але ж як мені тепер свого верблюда наздогнати? Хазяїн відповідає: не проблема. Ставай на яму!

3 коментарі:

  1. Точний діагноз. Менти зараз усе напряглися. Що далі буде?

    ВідповістиВидалити
  2. Шо буде шо буде? Мєнтовський перерозподіл((((((((((((((((((((((((((((

    ВідповістиВидалити
  3. Как поживает дырявый Игорь Чёрный с чепушилой Молякой

    ВідповістиВидалити