середу, 12 серпня 2020 р.

Свинюшка і діалектика. Методичка ПЕСу під редацією О.Гончаренка

Сумну провінційну дійсність Подільська розфарбовують лише фейки і популістські перфоманси місцевих та заїзджих політичних ідіотів.

У своєму прагненні набрати на майбутніх виборах хоч з гулькин ніс голосів, вони не гребують ані плітками, ані фейками, ані гвалтуванням здорового глузду та елементарної логіки.

Запальність цих ідіотів прямопропорційна обіцянкам, які їм дають їхні запеклі до відстоювання своїх сумнівних статків шефи.

Як кажуть про них: на безриб'ї і раком встанеш, тому місцеві ідіоти-клоуни є, на жаль, головними ньюсмейкерами місцевих новин.

Бо ідіотизм їхніх реляцій пре із усіх щілин

За останній місяць лідером у цій першості серед інформаційної саранчі стала Вероніка Капустянська, яка взяла собі погоняло Вероніка Паліту, хоча спільні знайомі називають її Вероніка Паспарту, або Вероніка Вініту.

Ця скво із мізками квочки і моральним рівнем Свинюшки Пепи не тільки не контролює свій мовний потік, вона навіть не може його відредактувати. Так і випускає зліплених горбатих покійничків в інформаційний простір. Ось і виходять такі ляпсуси, які розвінчують не тільки її, але й ту нафталінову політичну банду (ЄС), на яку  навіженна хохотушечка працює.

Ось, наприклад, кухарка, яка оголосила себе журналістом, марнується викрити недоліки в роботі місцевої влади і не розуміє Свинюшка що, тиражуючи свою недоумкуватість, вона, курам на сміх, дискридитує свої замовників по саме не балуйся із статевими органами:


Про орфографічні і граматичні помилки ми вже говорити не будемо, не царська це справа писати грамотно!, але впадати в маразм, порушуючи елементарну логіку, розмірковуючі на соціально-політичні теми неприпустимо. А з логікою у Свинюшки вкрай запущено.

Якби  басейн був вище і вода з нього по поверхні землі спливала у крани містян через стихійне сміттєзвалище, тоді б про можливе забруднення говорити було б доречно. А так, за логікою Свинюшки, сміття із стихійної звалки саме, перебираючи ліктями, повзе завзято нагору до басейна, аби Свинюшка могла зробити "викривальний" притягнутий за вуха репортаж.

Прирордній феномен! У якому, звісно, винувата міська влада! Дивно, що Свинюшка ще в програму "Очевидное - невероятное" не написала про цей злочинний феномен. Ото б пореготали науковці!

Далі вона проявляє себе фахівцем у ботаніці.

Конопля, яка, за словами Вероніки Свинюшки, росте на стихійному звалищі теж, виходячи з її слів, отруює воду. Українці віками шили сорочки і білизну з конопель і не труїлися, а тут конопля чомусь має потрапити у водогіни і отруїти подільчан. Про подібну властивість цієї рослини ніхто у редації Котовських Партизанів раніше не чув, і вірити дивакуватій і малоосвітченій Вероніці Свинюшкі ми нікому не радимо.

Отак ця політична штунда продукує фейки. Отак вона намагається необгрунтовано посіяти паніку, влаштовуючи скандали і ледь не масові заворушення.

Радість від неї тільки поліцейським, вони щиро веселяться і регочуть, коли Свинюшка риє пятаком землю, вишукуючи міліметри землі, яких, буцімто, не вистачає на спортивних майданчиках. Звичайно, Свинюшкі Паспартушкі на стадіоні робити нічого, хай під дубом риє. Хай своїм пятаком тикається у ширінку Гончаренкові, відшукуючи там пропалі міліметри, яких їй катастрофічно не вистачає.

Болгарська мафія, яка представляє у наших краях інтереси уродженця міста Болград Петра Олексійовича Порошенка узяла під своє ПЕСівське крило шефа Свинюшки Олега Янчевського, який заявив свої претензії на мерство (поки що у вигляді іменних кружок). Тож його підлегла Свинюшка Паспарту, із вправністю розторопного жюльвернівського слуги, відблискує своєю свинячою мармизою у сюжетах про доброго кандидата в царі, як Порошенко на підписанні злочинних мінських угод.

Незрозуміло тільки, чому єдиного кандидата від низки партій не обирали на якомусь з'їзді, чому не висувалися альтернативні кандидати, аби вибрати найдостойнішого? Яка і де нахуй прозорість і демократичність у цих політичних шахраїв?

А усе тому, що не буває у мафії прозорості і демократичності. Після того, як бізнесмен Олег Янчевський зв'язався із мафією ЄС і її болгарським регіональним осередком, він почав діяти їхніми методами. Це провокації, брехня, фейки і голімий популізм.

І кому ж як не Свинюшкі йому у цьому допомагати, разом із безпринципними Леонтьєвим і Таранюком.

П.С. Ну Леонтьєв, із "команди" Янчевського - то просто відвертий сєпар, а Таранюк, який починав із бажання зробити для міста щось креативне, перетворився у лакея на побігеньках у Міші Шмушковича, а там у честі не креатив, а слухняність і готовність до брудних маніпуляцій.

Подільчани, будьте пильні!, ці барбоси намагаються вами маніпулювати. Бо свині рвуться до корита!

4 коментарі:

  1. Она и внешне на свиню похожа!)))

    ВідповістиВидалити
  2. Хулі вони сюди лізуть ці Болградці?

    ВідповістиВидалити
  3. янчевський явний ебанько роздай патроны куда он лезет со своими куринными мозгами посмотрите круг его друзей и все станет ясно

    ВідповістиВидалити