понеділок, 6 квітня 2020 р.

Вітаємо молодят!

Як стало відомо нам із поінформованих джерел у лігві подільської мафії наш місцевий сутяга і збоченець Віталій Левицький, відомий у місті по поганялах Віталій Італієць і Віталій Заробітчанин, одружився і повінчався у церкві московського патріархату із своєю багаторічною співмешканкою Наталією Рязановою. Тепер усі натахині точки на базарі переходять під копито Левицького і Десятников не обкладатиме їх податком.

Дві чисті душі нарешті з'єдналися у законному шлюбі, перестали жити у сіромітницькому гріху. Шлях до щастя був довгий, важкий і кострубатий. Закохані неодноразово сварилися, розлучалися, кидали одне в одного помідорами, але Амур усе ж таки з'єднав їх міцними путами шлюбу і вінчання.

                                                                Хуй у плавнях! 


             На жаль, фото лише 20-річної давнини, більш свіжих фото молодої ми не знайшли!

Свідками на вінчанні і розпису і нанашками були Гарік і Галка Чорні. Вони тримали корони у церкві над головами молодят.

Тамадою на весіллі був прокурор-перевертень Юрік Тіора, відомий тим, що він дуже красиво вміє говорити весільні байки і співати фрейлики. На жаль, лише молдавською мовою, тому за столом його розуміли тільки Гарік та Галка Чорні, а Віталік і Натаха так і не дізналися, якими хуями покривав їх Тіора липецьким діалектом.

Потім Левицький з туалета, а він посеред весілля обісрався і всю шлюбну ніч провів на "білому коні, питав у Гаріка Чорного, що простягав йому у отвір дверей шматок газети "Байталівська кухня", що таке "дутен пуле"? Гарік чорний пояснив йому, що це весільне побажання щасливого життя і великої сім'ї.

Тож ми можемо вирахувати, що у планах шахрая Левицького, або змінити українське громадянство на російське, а його дружина Рязанова має російське громадянство, і втекти від купи кримінальних проваджень, які відкриті проти нього, або перебратися із своєю молодою до Португалії (набридло Вєталю бути італійцем, забагнув португальського тіла!), де він вже бував з Рязановою, у якої там живе сестра. Їздив альфонс Левицький, звичайно, за наташкин кошт. Ну й надалі думає, що Рязанова спонсоруватиме його обрюзгле тіло.

Прокурорський же перевертень Парфірич Тіора лишиться сам розгойдувати подільську владу. Він має цінного агента у владних структурах Подільська. Його дружина працює у мерії, приймає і обробляє заяви від громадян. Так що ОЗУ Чорний-Тіора може ще зробити велику шкоду місту і містянам.

Шановні містяни, якщо ви отримали в мерії відповідь, яка вас не задовільняє, не поспішайте звинувачувати у цьому Анатолія Павловича чи будь-кого із співробітників мерії. Усі відповіді вам надає вражина і агент дружина прокурора Юрія Тіори. У цьому й полягає її підривна діяльність у мерії. Налаштувати містян проти влади, аби потім привести до влади у місті двох ошуканців Тіору і Чорного. І бути другою леді міста, після Галки.

У підсумку маємо двох майбутніх португальців, рогатого Тіору і хвостатого Чорного і двух майбутніх першу і другу леді міста.

А молодятам жити у тюрмі поживати та сухарів наживати!

6 коментарів:

  1. єти твари редкостніе пидарасі вот кто нам мешает жить работать и отдіхать

    ВідповістиВидалити
  2. Жена Тиоры эта та толстушка-молдованка в вечно помятой юбке? Понятно почему Тиора накинулся на Ольку Мистиславкую, эта сучка имеет товарный вид.

    ВідповістиВидалити
  3. Жена Тіори раніше трахалася із Бубновим, звідти йому і дісталася, тупа молдованочка для тупого молдована, двох дітей йому народила тобто тепер тримає міцно за яйці, але діти не від Тіори.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Від одного строїтеля, молдованина, із яким дружина Тіори перепихувалася увесь цей час. Їблива сучка, а Тіора слабкий )))

      Видалити