неділю, 19 квітня 2020 р.

Безславні ублюдки

Безславний ублюдок Юрій Тіора, в народі відомий як "соплєжуй", разом із своєю дружиною Фьодоровной, яку хтось із коментаторів на сайті назвав "толстой молдованкой в вечно помятой юбке", захворів на короновірус.

Ну з приводу вічної пом'ятості спідниці дружини хай переживає сам Тіора, ми лише зауважимо, що спідниці просто так не мнуться.

А от з приводу короновірусу, то Тіора і його дружина по роботі спілкувалися із безліччю людей, за яких ми хвилюємося, насамперед за "симпатичнішого Ярослава", який прийняв активну участь у забороні пасхальних служб у церквах московського патріархату в нашому місті.

Про цю вдалу і ювелірну операцію подільських спецслужб ми напишемо у наступному матеріалі на нашому сайті.

Тож цих двох скажених собак треба ізолювати і лікувати електричним струмом. До досягнення повної адекватності.



Бо ця парочка, можливо, перезаразила більше містян, аніж попи московських церков.

І лікуватися ліпецьким вином ми Парфіричу Тіорі не радимо, бо саме звичка пити вино по колу із однієї посуди і привела до захворювання.

Хоча по другій версії причиною стало спілкування із хворим на короновірус Юрчиком Майталою. Який, до речі, офіційно обіцяв свідомо перезаразити  півміста у разі виявлення у нього захворювання на короновірус. Ну, мабуть, вирішив почати з Тіори. То справа смаку.

Але куди дивляться подільські поліцейські? Бо загроза інфікувати інших людей короновірусом - то КРИМІНАЛЬНИЙ злочин!

Чи вони працюють виключно по адмінштрафах? Бо там можна нажитися? Складні, суспільно значущі, справи їм не по плечу? Дільничі носом риють тільки де грошами пахне?

А злочинні дії недопрокурора Тіори та наркомана-рецидивіста Майтали, якого підар Тіора оголосив видатним громадським діячем і поборником прав знедолених їм не по плечу?!

Рєзать к чьортовой матєрі, нє дожидаясь пєрєтоніта!

Христос Воскрес! Воскресне й Україна!

2 коментарі:

  1. Какая отвратительная рожа! ))))))))))))))))))))))))))))))))000

    ВідповістиВидалити
  2. Да он с Майталой любовники, вот почему его жена и нервничает!

    ВідповістиВидалити