пʼятницю, 24 квітня 2020 р.

Обпісявшийся мафіозний кляузник вимагає закрити магазини АТБ у місті!

Сексуальний збочинець і сутяга на довєрії у мафії Вєталь Левицький продовжує мочити коні.

Щоправда, на цей раз обмочився він сам. І, от біда!, прямо у магазині АТБ, що знаходиться у 100 метрах від його антисанітарної квартири.

Після цього злополучного факту він прямо у магазині влаштував скандал, вимагаючи від керівництва закладу закрити магазин на тій підставі, що у приміщенні мгазину немає громадського туалету і він змушений був надзюрити у власні штани!

Це опудало всерьйоз вважає такі аргументи вагомими!

Звичайно, на маньяцькі вимоги обісцяного Левицького ніхто не зауважив, хоча працівники магазину АТБ і змушені були нюхати виділення сечі допоки Левицький вітійствував.

На зауваження представників керівництва закладу, що Левицькому треба було одягти памперс, Левицький відповів, що памперс, яким він завжди користується, сьогодні одягла його дружина Натаха Рязанова.


Тепер Левицький під шум солов'їних трєлєй і гуркоту води у зливному бачку туалету строчить в усі інстанції вимоги, аби закрили супермаркет АТБ! Останню скаргу написав у ветлікарню! Головний лікар Станіслав Овсяницький пообіцяв ретельно її розглянути. А скаженна корова Натаха, яку лікували на той час, зжерла кляузу. Тож пан Станіслав звернувся до Левицького, аби той продублював свою скаргу у 101 екземлярі, бо черга із хворих тварин у лікарні велика. Левицький, до речі, може у цій черзі постояти.

Але на цьому пригоди "моченедержащего" Вєталя не закінчилися.

Далі він вже вчиняв злочини. За мовчазної згоди судді Павловської.

Оскільки у місті і країні карантин, то на будь-якому судовому засіданні можуть бути присутні особи, які мають безпосереднє відношення до справи. Левицький же поперся на справу ображеного усім світом і Богом Майтали. Левицький там не є ані заявником, ані постраждалою стороною, тож присутнім бути не мав права. Якщо він свідок, то теж не мав бути присутнім поки не дав покази, інакше, свідок може бути упередженим, дізнавшись інформацію, якою він попередньо не володів.

Але, незважаючи на це, суддя Павловська, допустила присутність "лівого" Левицького у суді, і навіть терпіла його вигуки і зауваження, ніяк не реагуючи на це і не закликаючи його до порядку.

Тобто, Левицький вчинив кримінальне правопорушення на яке суддя не відреагувала.

Мабуть, важке життя із Натахою Рязановою таки дається взнаки, і Вєталь Левицький готовий бігти у гущу короновірусу, мочитися в штани в громадських місцях і навіть порушувати закон, аби тільки бути подалі від цієї тони "золотка".

"Тяжела и неказиста жизнь простого онаниста".

П.С. Сподіваємося, Подільська поліція зверне увагу на порушення закону В.О.Левицьким у Подільському міжрайонному суді

5 коментарів: