середу, 1 квітня 2020 р.

Подільська поліція і прокуратура вчергове відпрацювали "авторитетів"!

Вчора подільські поліцейські закрили в ІТТ Друмарецького Андрія (смотрящій за Балтою), Бабака Сергія (смотрящій по Подільску) і мешканця Ізмаільського району, які за попередньою змовою групою осіб, шляхом погроз життю, вимагали близько 5 тисяч євро від мешканців Подільського району.

Вказані особи незаконно заволоділи транспортним засобом постраждалих, але були затримані працівниками Подільського відділку поліції. Цих 3-х осіб, за погодженням з Котовською місцевою прокуратурою, затримано за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 189 КК України та поміщено в ІТТ-4 міста Подільськ.


Наразі Котовською місцевою прокуратурою та Подільським ВП вирішується питання щодо повідомлення особам про підозру та обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що раніше подільськими поліцейськими був затриманий на дачі хабаря колишній смотрящій по Подільську Максимов Максим.


Подільські правоохоронці, Подільський відділок поліції під керівництвом Олександра Ноздратенка та Котовська місцева прокуратура під керівництвом Віталія Мельниченка, ретельно і послідовно зачищають місто від криміналу.

Подільчани, не піддавайтеся на шантаж і погрози бандитів і рекетирів, одразу звертайтеся до поліції та прокуратури. Як бачите, управа на них існує.

Тільки разом ми можемо здолати злочинність і зробити вулиці нашого міста безпечними.

16 коментарів:

  1. Ви забули додати, що поліція закрила також і Артура Олійника! Друга і поплічника Друмарецького і Максимова! Теж безпредельщик!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да про Олейника партизаны вы забыли. Его тоже закрыли...

      Видалити
    2. Та не встигаємо усе опанувати :) Поліція і прокуратура працюють як конвейр по посадці бандитів :)

      Видалити
  2. Сергей Бабак это Бек?

    ВідповістиВидалити
  3. Я бы их пострелял, как псов бешеных, да мараться не хочется...

    ВідповістиВидалити
  4. Волоцюзі по заслузі! Дякуємо нашій поліції!

    ВідповістиВидалити
  5. Майталу когда закроют или Сема его хозяин исправно платит полиции и прокуратуре?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ми не думаємо, що Сергій Крецул платить поліції чи прокуратурі. Тим більш за майталу :) Він ставиться до майтали як до клоуна. Це усі знають, окрім майтали. Крецул ставиться до майтали зневажливо і платити за нього не буде. До майтали усі ставляться із зневагою і презирством, навіть його, начебто, друг левицький. Слухали 2 дні тому розмову левицького із однією людиною, там левицький називває майталу конченим бандюком не гідним поваги і конченим наркоманом. А як може мент левицький поважати бандюка-беспредельщика майталу? Дурачка майталу усі використовують, аби він брав на себе усю брудну роботу і напомутвав собі майбутній тюремний термін. А вони усі чистенькі лишаться :)

      Видалити
  6. Відповіді
    1. Це вирішить суд. Суд має обрати їм запобажний захід.

      Видалити
  7. Да трошки почистили город.

    ВідповістиВидалити
  8. Кроме этих, что задержали, ещё много их подноготных шестерок по городу бродит. А про Максимова трещали, что взяли на взятке, грозит срок!!! А в действительности откупился и потихому дальше свои темные дела мутит. Это не смотрящие, это беспредельщики и гопники. Авторитеты никогда не будут на простой люд наезжать. Миша Карабеш - вот это авторитет и уважаемый человек. А это гопота!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Когда Миша Карабеш был смотрящим такого беспредела и близко не было.

    ВідповістиВидалити