понеділок, 17 вересня 2018 р.

Іванов і узбеки. Мер-шовініст!

Мер Анатолій Іванов є шовіністом, який розпалює міжнаціональну ворожнечу і ображає національні почуття представників інших народів, не титульних в Україні.

На цей раз від образив узбецький народ, заявивши на виконкомі Подільської міської ради 30.08.2018р., що діти подільчан сидять в нормальних класах, на відміну від узбеків, які сидять в школі на килимках.

Іванов, твій вульгарний сальний пенсіонерський гумор не має лунати з високих трибун. Йди грати з ровесниками в доміно у дворі. Там твій пришелепкуватий гумор буде доречним.


Редакція  КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ публікує відкритого листа "Об'єднання узбеків України" до мера Подільська Анатолія Іванова:

"Анатолій Іванов, ти на публічному заході з високої трибуни заявив, що узбекські діти сидять у школах не за партами, як діти в місті Подільськ, а на килимках. Ти нахабно і цинічно вказав, що буцімто ми, узбеки, люди другого плану, відсталого розвитку, що наші діти не забезпечені елементарними умовами у школах.

Так ось, ганебний шовіністе, і діти українських узбеків і усі діти в Узбекистані навчаються у школах сидячи за партами, а не на килимках, які літають у твоїй дурній голові.

Ми не знаємо у якому сараї якого кішлака виховувала тебе твоя мама, і який килимок вишиваний тобі на щастя на долю, шайтану, дала, але наші діти виховуються і навчаються у пристосованих для цього приміщеннях і з належним обладнанням.

Анатолій Іванов, ти - ішак, баран тупий, шовініст невихований, корупціонер, що нажер курдюк на людському горі. Ти сина виховав корупціонером, а при цьому смієш глузувати своїм чорним ротом над нашими дітьми?

Твоя дружина Тамара готує для людей в "Сьєш-кі" кислий отруєний плов із прострочених гнилих продуктів, а ти над нами знущаєшся, вор і пройдисвіт?

Ти грабуєш українських солдатів у міських маршрутках, а ми воюємо і волонтеримо за Україну, і ти ставишся до нас зверхньо? І ми, на відміну від тебе, шахрає, не чіпляємо собі на груди липові ордени!

Ти грабуєш свою країну під час війни і вважаєш себе найрозумнішим і дохуя дотепним?

40 тис. підписів тобі під ніс від обурених представників узбецького народу"

5 коментарів:

  1. Сьеш-ка это тошниловка! А эта сволочь Иванов заставляет всех котовчан поминать усопших в этой рыгаловке! Ни стыда ни совести, только бабло для него важно! Никак не навороется, сволочь!

    ВідповістиВидалити
  2. Да, Иванов окончательно с катушек съехал. 70 лет дедушке, 30 лет правит городом. Уже и рамсы путает и краёв не видит (((

    ВідповістиВидалити
  3. дорогу молодым ____ иванов в домино

    ВідповістиВидалити
  4. Иванов незаконно обогащался. Но партизаны пишут о нем все что угодно, кроме фактах незаконного обогащения.

    ВідповістиВидалити