суботу, 22 вересня 2018 р.

В Подільську сталося Диво! Німий начальник поліції заговорив! Лікування флюїдами доктора Конєвщинського!

Цілющий Конєвщинський, доктор Коньболіт, однією появою свого світлого образу перед очима начальника поліції інваліда М.Г. Піщанського примусив, німого до цієї миті чоловіка заговорити людськими словами, і доволі виразно.


Перші слова видужавшого М.Г. Піщанського були, щоправда, логічно не пов'язані з тим, що відбувається навколо, щось на зразок шаріковського "Абир-валг", але не забуваймо, що як дитина з вадами він ходив у дитячий садок для розумово відсталих дітей, тож його треба відправити у ясельну групу дитсадка, аби він пройшов курс навчання і адаптації до людского суспільства разом з малюками.

І через декілька років він зможе поступити в перший клас загальносвітньої школи і отримати за 11 років належну освіту, якщо не лишатиметься на другий рік у кожному класі, і якщо після 9-го класу не рвоне в бурсу, а звідти на сержантську посаду в міліцію, як його кумир доктор Конєвщинський. Років через сорок дослужиться до начальника поліції міста Крижопіль і буде мріяти про перевод у Подільськ

А може після бурси почне працювати таксистом, як Толік Конєвщинський чи Толік Іванов, і колись за подвійним тарифом років через сорок відвезе із тюрми в "дом призрения престарелых" свого колишнього заступника доктора лікарських трав і кумара Анатолія Конєвщинського.

Анатолій Конєвщинський, який перебуватиме в маразмі, навряд чи впізнає свого колишнього начальника, а нині "бомбілу" Колю Піщанського, але яка красива і романтична історія!

Сюжет "Шербурських парасольок" відпочиває перед сюжетом "Подільских ментів-бомбіл".

Бо в нашому фільмі є і Диво, і добрий доктор Коньболіт, і цікава детективна конспірологія: який новий злочин обговорювали мєнти за зачиненим парканом?

Такому сюжету позаздрив би сам Умберто Еко

3 коментарі:

  1. Два дебила - это сила! )))

    ВідповістиВидалити
  2. А у фіналі фільму донька Конєвщинського має сказати проникливу фразу: "Я горжусь тем, что мой папа - доктор!"

    ВідповістиВидалити
  3. Две тварюки скотыняки, которые терроризируют Подольськ и местных жителей! Когда же их кондрашка хватит?

    ВідповістиВидалити