вівторок, 4 вересня 2018 р.

НАЧАЛЬНИК ПОЛІЦІЇ САМОЗВАНЕНЬ І УЗУРПАТОР! Він не пройшов атестації і не має права працювати у поліції!

Підполковник Піщанський не пройшов атестацію в поліцію в Одесі, не має права працювати у поліції і працює начальником Подільського відділку незаконно!

Він самозванець і узурпатор! Саме тому він прописався в Подільську бо замітає сліди своїх злочинів та афер в Одесі.

За результатом атестування Піщанський "займаній посаді не відповідає, підлягає звільненню зі служби в поліції через службову невідповідність".

Після того він переатестацію не проходив, пославшись на хворобу, і офіційно в поліції працювати не може.

Мабуть, саме цим його і шантажує Конь, примушуючи виконувати усі свої забаганки!

А може Піщанський просто мундир вкрав. Бо видати поліційний мундир йому не могли. Тому він так часто ходить у цивільному, що розуміє, що мундир з чужого плеча, він його не заслужив.

Ось що пишуть про цього афериста наші побратими з Автомайдану Одеси:

Знайомтесь - Піщанський Микола Григорович, полковник ̶м̶і̶л̶і̶ц̶і̶ї̶ поліції, тимчасово виконуючий обов'язки начальника Подільського (в минулому Котовського) відділу поліції ГУНП в Одеській області.


18-го березня 2016р. Микола Григорович "пройшов", а точніше провалив атестування до лав нацполіції з результатом "займаній посаді не відповідає, підлягає звільненню зі служби в поліції через службову невідповідність".

А близько місяця тому, автомайданівець Олег Пушак, який і був у складі тієї атестаційної комісії, що рекомендувала звільнити Піщанського, випадково впізнав його на фото з новин Нацполіції.

Тоді ж ми і вирішили надіслати інформаційний запит до ГУНП в Одеській області, щоб нам пояснили подальшу долю Миколи Григоровича після "проходження" ним атестації.

І ось на початку вересня ми отримали відповідь:


Як з'ясувалося, не погоджуючись з рішенням атестаційної комісії, 23-го березня Піщанський подав апеляційну скаргу до апеляційної атестаційної комісії південного регіону. На 1-е квітня 2016р. його було запрошено на засідання комісії, але у зв'язку з "хворобою" полковник Піщанський на нього не прибув. "Після цього на засідання зазначеної комісії він більше не запрошувався, а його апеляційна скарга до теперішнього часу не розглянута." – йдеться у відповіді.

Нагадаємо, це саме той Піщанський, який ще будучи на посаді начальника Малиновського РУВС м.Одеси в жовтні 2010-го року, за свідченнями затриманих тоді учасників маршу в Одесі на честь УПА, особисто застосовував до них тортури та віддавав накази бити затриманих, коли ті відмовлялися підписувати фіктивні протоколи допитів.

А тепер цей же Піщанський, якого було рекомендовано звільнити з поліції через службову невідповідність, ще й запрошує "молодих жителів регіону" пройти конкурc... до нацполіції.

"Сюр!" – скажете ви. Ні, далі більше. Як зазначено наприкінці відповіді на наш запит, в аналогічній ситуації залишаються й інші працівники ГУНП в Одеській області, які продовжують працювати в поліції на займаних посадах, а саме: Чебан А.В., Недзельський В.В., Тринча В.М, Троянський О.С., Коваленко О.В., Шихірєв М.О., Остапенко В.М.

Повторюємо, про Піщанського ми дізналися випадково, бо його в новинах, уже в якості "поліцейського", впізнав автомайданівець, що входив до атестаційної комісії, яка і рекомендувала його звільнити.

Подібні випадки можливі й тому, що списки співробітників Нацполіції з результатами проходження атестацій на даний момент - таємниця «за сімома замками». З різних причин (детальніше з цього приводу тут).

Саме тому і була створена петиція на сайті Кабміну з вимогою, щоб кожному громадянину законодавчо була надана можливість перевірити, як і коли конкретний співробітник поліції пройшов атестацію і чи він атестований взагалі.

Ми у шоці! Поліцією Подільська керує настільки тупий телепень, що не зміг двічі пройти атестацію. До того ще й шахрай!

Але побратими запам'ятали його в обличчя!

Про тортури Піщанського над затриманими ми розповімо в наступному матеріалі сайту!

http://www.automaidan.org.ua/15092016.html

3 коментарі:

  1. Какое же мурло этот Песчанский... Наглый, крышует всё в городе. Нихуя не делает, только вымогает чтобы ему бабло несли!

    ВідповістиВидалити
  2. Сволота цей Піщанський, він хлопців-патріотів катував (((

    ВідповістиВидалити
  3. Пещанский пошёл в городе по беспределу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити