середу, 5 вересня 2018 р.

Кат патріотів і держиморда режиму янека у кріслі начальника поліції міста

Редакція сайту КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ вирішила вивчити детально біографію Миколи Піщанського, який керує дотриманням закону і правопорядку в нашому місті.

Підробиці його біографії нас просто жахнули. Піщанський виявився катом, держимордою, шакалом в погонах, міліцейським перевертнем, корупціонером та аферистом.

Знущання над патріотами завжди було улюбленою справою цього прислужника режима Януковича.

В 2010 році він особиссто катував патріотів, учасників маршу УПА. Це підверджують нам наші побратими. А ось що про це пише преса:

"Активісти маршу підтвердили, що всі вони піддавалися побиттю з боку міліціянтів як під час затримання, так і безпосередньо на допитах у райвідділі. У райвідділі всіх без виключення затриманих – незважаючи на їхній вік та стать – жорстоко били, в тому числі ногами, проти тих, хто відмовлявся підписувати протоколи допитів, застосовували електрошок.

Зокрема стало відомо, що участь у катуванні затриманих брав особисто начальник Малиновського РУВС Піщанський Микола Григорович. Також, саме він віддавав накази бити затриманих, коли ті відмовлялися підписувати фіктивні протоколи допитів".


http://texty.org.ua/pg/news/devrand/read/24985/V_Odesi_milicionery_zastosuvaly_tortury_proty_zatrymanyh

Також Піщанський займався викраденням неповнолітніх і катуваннями дітей. Про це теж неодноразово писала українська преса:

"До Малиновського суду Одеси привезли під конвоєм неповнолітнього підлітка, якого добу незаконно утримували міліціянти. Його разом із іншими учасниками вчорашнього маршу УПА в Одесі, жорстоко побили та затримали співробітники одеської міліції.

У хлопця на обличчі сліди побоїв та катувань. Весь цей час співробітники міліції утримували його в невідомому місці. Ані батьки, ані адвокат нічого про нього не знали.

Від свідків вдалося дізнатись наступні подробиці. Співробітники ППС затримали його разом зі всіма. Коли дізнались, що хлопець неповнолітній, запитали де той навчається. Хлопець відмовився відповідати. Через це його почали оскаженіло бити ногами. Пізніше полунепритомного підлітка вивезли в невідомому напрямку та вперто заперечували його наявність у райвітділках. Батьки знайшли сина лише коли його привезли до суду.

Як стало відомо пізніше, неповнолітнього Михайла весь цей час тримали в Маліновському райвідділу, де в одному із приміщень для допитів, його ще раз побили начальник райвідділу Пещанский Микола Григорович та його поки невстановлений підлеглий".

http://politiko.ua/blogpost43039

Йому зійшло це з рук при режимі януковича, та хіба має зійти зараз? Людина з такою біографією хіба може керувати поліцією міста?

Наші побратими по антитруханівському майдану розповідають, що Микола Піщанський безпосередньо і особисто приймав участь у їхньому розгоні і побиттю. Він вів себе, як худоба. Вони до цих пір ненавидять його і не жаліють на його адресу найгірших та найлайливіших слів.


Про злочини Піщанського писала уся українська преса. Він був люстрований, неатестований.

І ось тепер цей злочинний поліцейський сидить у кріслі начальника поліції міста Подільськ. Громадянам міста має бути страшно за себе, за своїх неповнолітніх дітей, які можуть потрапити до лап нелюда Піщанського, за свої громадянські права, за свою Свободу, яку ми відвоювали на Майдані.

Ціною життя тих самих патріотів, яких любить катувати держиморда Піщанський.

Тому зараз, стараннями Піщанського, сєпари на перших ролях в Подільському відділку поліції.

Це тільки маленька толіка публікацій про ті події.

https://censor.net.ua/news/136454/quotbratstvoquot_uchastnikov_marsha_upa_v_odesse_izbivali_pri_zaderjanii_i_v_rayiotdele
https://glavcom.ua/news/25388-zaderzhannye-uchastniki-marsha-upa-zhalujutsja-na-poboi-militsii.html
https://anti-musor.livejournal.com/334519.html
https://ukranews.com/news/61182-zaderzhannye-uchastnyky-marsha-upa-obvynyly-odesskykh-mylycyonerov-v-yzbyenyy
https://delo.ua/econonomyandpoliticsinukraine/uchastniki-marsha-upa-obvinili-146362/
https://odessa.tv/newsodessadetail/2590/24983
https://vintovkin.livejournal.com/182020.html
https://v-n-zb.livejournal.com/1316829.html
https://www.obozrevatel.com/crime/80736-v-seti-rasskazali-o-neuvolennom-polkovnike-politsii-kotoryij-ne-proshel-attestatsiyu.htm
https://www.segodnya.ua/criminal/zaderzhannye-na-marshe-upa-bratchiki-korchinckoho-obvinjajut-militsiju-v-pobojakh.html
https://www.facebook.com/mateukhs/posts/1260024420735235?pnref=story
https://gazeta.ua/articles/life/_v-odesi-milicioneri-pobili-zatrimanih-uchasnikiv-marshu-upa/357764
http://news.21.by/world/2010/10/16/176991.html
https://korrespondent.net/ukraine/events/1127194-odesskih-milicionerov-obvinyayut-v-izbienii-zaderzhannyh-uchastnikov-marsha-upa
https://ru.tsn.ua/ukrayina/v-odesse-zaderzhannyh-uchastnikov-marsha-upa-bili-na-doprosah.html

5 коментарів:

  1. И такая сволочь среди нас живет в Подольске! Что творится!

    ВідповістиВидалити
  2. Он здесь в Котовске ничего не делает, все отдал на откуп Коневшинскому, сидит за долю малую, бездельник, только крышует и выгораживает ментов от их преступлений. Похож на кота Толстопуза, крышеватель преступлений.

    ВідповістиВидалити
  3. Приехал к нам из Одессы и ощутил себя самой большой жабой в нашем пруду! А в Одессе про него рассказывают что он редкая сволочь и мурло!

    ВідповістиВидалити
  4. Кат українського народу! Його Жук прикриває!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Жук то поліційська блядь від влади. Колись ми його знищемо страшно.

    ВідповістиВидалити