середу, 8 серпня 2018 р.

Котовська місцева прокуратура викрила злочинну схему реалізації контрафактного алкоголю по всій території України

Правоохоронні органи Одещини вживають заходів, спрямованих на протидію виробництву та розповсюдженню недоброякісної алкогольної продукції, вживання якої становить небезпеку для життя та здоров’я громадян.

Зокрема, 06 серпня, співробітники Котовської місцевої прокуратури спільно з оперативними працівниками Міжрайонного оперативно-розшукового відділу з місцем дислокації Подільськ органів прикордонної служби в Одеській області викрили схему збуту недоброякісного алкоголю.

Реалізація  продукції планувалася на всій території країни через поштові відправлення з відділень логістичної компанії, розташованої в Одесі.

Під час санкціонованих обшуків складських приміщень відділення відправлень правоохоронці вилучили понад 2300 літрів контрафактної алкогольної продукції (вино, коньяк, горілка) та 3000 пачок цигарок іноземного виробництва без марок акцизного збору.

Алкоголь розфасовано у пластикову тару різного об’єму без розпізнавальних етикеток та марок акцизного збору.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ст. 227 КК України здійснює Подільський відділ поліції. 




Ця спецоперація проводилась в рамках відкритого Котовською місцевою прокуратурою кримінального провадження в ході якого раніше вже відбулися вилучення і конфіскація контрофактного алкоголю. Про вдалу спецоперацію Котовської місцевої прокуратури вже писали КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ.

Редакція обіцяла продовження викриттів злочинів від Котовської місцевої прокуратури. Як бачимо, вони відбулися.

Додамо, що рівень роботи подільских прокурорів (Котовська місцева прокуратура) вартий усілякої поваги.

Немає коментарів:

Дописати коментар