четвер, 23 серпня 2018 р.

Злочинний Конь паркує свою телегу, порушуючи закон, під знаком "Заборонено"!

Злочинний перший заступник начальника Подільського відділку поліції Анатолій Конєвщинський порушує закон навіть у дрібницях.

Навіть якщо він не може втриматися аби не кришувати кримінальний бізнес (наркоторгівля, контрабас, рекет, цигарки тощо) то правил паркування автотранспорту у місті він міг би дотримуватися.

Але закони для Коня не писані! Він вимагає дотримання закону і його конських вказівок від інших, сам він їх не дотримується постійно порушуючи закон. Просто плює на закон!

Про що свідчить оце відео:


Мало того, що він паркується, де йому заманеться, він ще не погоджується визнати свою вину, незаконність своїх дій. Він нагло наполягає на своєму праві творити беспредєл на вулицях міста Подільська

Про моральне право для Коня бути правоохоронцем, офіцером поліції навіть не хочеться писати, бо Конь і мораль, Конь і честь - то речі несумісні.

Усе місто ненавидить злочинного мєнта-беспрєдєльщика Коня, але його одеському керівництву це чомусь пофіг!

Чекаємо другої Врадіївки? Пестуючи відвертого злочинця у своїх лавах?

1 коментар:

  1. Блядь, конченый безпредельщик! Возле нашего дома он тоже паркуется прямо на газоне или на клумбе! На замечания не реагирует, просто посылает. Ещё и угрожает. Он видите ли большой начальник...

    ВідповістиВидалити