четвер, 30 серпня 2018 р.

Ганьба і плювки на українську поліцію від "європейців"!

На цьому фото ми бачимо припарковоні з порушенням закону автомобілі європейської місії. Активісти довго наполягали аби приїхала поліція і зафіксувала правопорушення. Врешті-решт поліція Подільська прийшла і опитала водія однієї з автівок.


Далі маразм за межами здорового глузду!

Водій пред'явив посвідчення чеського поліцейського. Український поліцейський сказав, що той має дати покази по правопорушенню. Чеський поліцейський заявив, що за чеськими законами поліцейський не зобов'язаний давати нікому ніяких свідчень. Український поліцейський звернув увагу чеха, що він в Україні, а не в Чехії, і тут діють закони України, яких він має дотримуватись.

Чеський поліцейський у відповідь просто послав українського поліцейського. Протокол не складено.

Містер Піщанський, ви аніж підлабузничати перед усілякими "там прочими шведами", виціловуючи їхні дупи і кидаючись на їхній захист, як на амбразуру, краще б навчилися захищати своїх підлеглих. Яких принижують ці зарозумілі й пихаті пани.

Нагадаємо, що саме оці чехи, які плюють на українські закони і українських правоохоронців, навчають подільських поліцейських спілкуванню з громадскістю!

Поліція Подільська не справляється із своїми обов'язками. Містер Піщанський реально мишей не ловить, а байдикує, влаштувавши собі синекуру. По якому праву цей ледар-пенсіонер займає цю важливу посаду?

2 коментарі:

  1. Полицаи умеют талько местных грабить и унижать. Нелюди они! А первая тварь среди них Песчанский!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Неправда. Серед подільських поліцейських є купа порядних хлопців, просто риба гниє з голови. Ми, Котовські Партизани впевнені, що скоро Подільський райвідділок очолить порядний чесний патріотичний хлопчина. Все буде Україна!

      Видалити