пʼятницю, 24 серпня 2018 р.

Чергова поспіль перемога Котовської місцевої прокуратури над наркомафією!

Котовська місцева прокуратура продовжує знищувати наркомафію на теренах Півночі Одещини. Ми вже писали на сторінках нашого сайту про спецоперації Котовської місцевої прокуратури проти наркомафії, тож це вже не перша вдала операція, але за обсягом вилученої наркотичної сировини, можливо, наймасштабніша.

У діях Котовської місцевої прокуратури проглядається системний підхід в боротьбі з наркомафією.

Судячи з усього клубок наркомафії, за ниточку якого потягнули, зменшується дедалі.

На цей раз співробітники Котовської місцевої прокуратури спільно з працівниками Любашівського відділу поліції 16 серпня під час проведення слідчих дій виявили місце, де незаконно вирощувалися та культивувалися нарковмісні рослини.

Так, на присадибній ділянці у с. Іванівка Любашівського району було викрито теплицю з понад 2000 кущів конопель, площею 110 на 57 метрів, обладнану системою крапельного поливу, засобами температурного режиму, добривами. У злочинців бізнес був поставлений на промисловому рівні.




Крім того на території домогосподарства вилучено сушені рослини коноплі.

В ході операції на місці злочину затриманий громадянин А., 1992 року народження. Зараз проводиться з'ясування: чи є він власником незаконного кримінального бізнесу, чи найнятим працівником.

Але, як ми бачимо, наркомафії, зусиллями Котовської місцевої прокуратури під керівництвом Віталія Олександровича Мельниченка, завдаються чутливі і суттєві ударів не тільки у площині наркотрафіку з-за кордону, але й у площині виробництва наркосировини на теренах України.

Призначення Віталія Мельниченка на посаду керівника Котовської місцевої прокуратури кардинально змінило і поліпшило ситуацію у царині боротьби з криміналом і корупцією на Півночі Одещини.

З'явилися реальні розкриття резонансних гучних справ, а не відписки та приписки для статистики.

Бабусі, що торгують насінням на базарі, перестали бути основними кримінальним контингентом, як це було при попередньму керівникові Галактіонові.

Редакція Котовських Партизанів бажає наснаги працівникам Котовської місцевої прокуратури в їхній роботі. Нам приємно, що ми можемо пишатися Вами. Що довіра до роботи місцевої прокуратури значно зросла серед місцевих мешканців. Ви є флагманом для інших правоохоронних органів.

Наснаги!

4 коментарі:

  1. Давно пора! Спасибо!

    ВідповістиВидалити
  2. А Котовская полиция не хочет побороться с наркомафией Коневщинского-Максимова?

    ВідповістиВидалити
  3. Прокуратура значно піднялася коли прийшов Віталій Мельніченко! Запрацювало усе! Красава хлопець!

    ВідповістиВидалити
  4. Мельниченко реально перевернул ситуацию. В Подольске порядок, пришёл, наступил

    ВідповістиВидалити