четвер, 28 березня 2024 р.

Подільські колаборанти. Голова Ананьївської громади звинувачує Президента України! (ФОТО)

У своєму дописі у соцмережах голова Ананьївської громади Юрій Сергійович Тищенко, відомий у бандитських колах як Кефір, виступив проти Президента України Володимира Зеленського.

Він публічно і зухвало підтримав звинувачення Президентові України у брехні!

Цей покидьок, який рахувався певний час у відділі кадрів 122 бригади ТРО, а потім втік із Збройних Сил, коли бригаду відправили на фронт, встиг прикупити собі безліч нагород: і від облради, і від Верховної ради, і від Залужного. Навіть прикупив собі позачергове звання. Увесь цей час бухаючи в Ананьїві. Ані дня не перебуваючи на фронті! 

Але, що найцинічніше в цій ситуації (хоча саме народження Юри було злим жартом Господа!), що цей кримінальний злочинець і мародер отримав нагороду і від імені Зеленського. 

Тоді він дякував, аж підскакував.

Хизувався на кожному кроці, на кожному розі.

Але Президент України далеко, і нема кому заступитися, а ЄеСівські братани-подєльніки поряд і навколо. Тож на догоду цій мразоті Юра Тищенко і став угодовцем, поливаючи разом з ними брудом нашого Президента. Його подєльнік Костін, який кричав, що він ховається в Ананьїві по завданню Зеленського, теж підтримує звинувачення на адресу Президента України.  https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/11/blog-post_56.html

Отакі пацюки сидять в нашому тилу, зокрема, керують Ананьївською громадою. Немає їхній підлості меж. 

https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/11/blog-post_56.html   

https://kotpartizanen.blogspot.com/2022/11/blog-post_24.html   

https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/11/blog-post.html

І якщо наших правоохоронців не цікавить кримінальна складова життя забулдиги Тищенка (рекет, рейдерство, вбивства людей, катування, напади на журналістів, мародерство волонтерки для ЗСУ!) то може вони звернуть увагу на його антидержавницькі, колоборантські вчинки?

Цікаво, чому під час акції 20 грудня 2023 року обшуки проводилися у патріотів України, а не провелися у Ю.С.Тищенка?

Заплатив кому треба за недоторканість, як платить за медалі, грамоти, годинники?

Чи людині-ведмедю з валлійсько-вірменським іменем крадену машину подарував?


9 коментарів:

  1. Дякуємо за правду! Але правда не вся. В кабінеті у Ананьівського міського голови Юрія Тищенка депутата міської ради Дубосаоський , він же працівник міської ради, співає пісню російського шансоньє Круга, в котрій є слова « это вера, надежда, любовь моей жизни Россия» і Тищенко не тільки знімає цю рашистську маячню, а й виставляє її у Фейсбук! Це як?!..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Абсолютно згодні з вами. Наше видання писало про цей блюзнірський факт. Але чомусь Тищенкові, як з гуся вода. Відверте прославляння окупанта під час повномасштабної війни. А відповідні правоохоронні органи не звертають на це уваги!

      Видалити
    2. «Котовські партизани» без сумніву є одним із найбільш цікавих, професійних, патріотичних та сміливих електронних ЗМІ в Одеській області, а, можливо, і в усій Украіні!
      Подільська громада повинна пишатися таким історично- важливим здобутком на своїй території. Бо більше правди про дійсно бандитську владу сьогодні дізнатися просто ніде. На жаль, Не знаю особисто журналістів « партизанів», але хочу побажати Вам, шановні патріоти- професіонали , Божого благословіння та нових творчих здобутків на Вашому нелегкому, але такому важливому дня нашої держави шляху. Бог обовʼязково винагородить Вас за все, що Ви робите для України та її народу. Слава Украіні!

      Видалити
  2. І це робить голова громади на своїй сторінці! Жах, ганьба і злочин!

    ВідповістиВидалити
  3. Мент Жук отмазывает мента Тищенко!(((

    ВідповістиВидалити
  4. Ведмідь з валійсько вірменським іменем це хто?

    ВідповістиВидалити
  5. Хотілося б почути хто ж прикриває цих колаборантів- тищенок, що вони стільки часу безкарно діють? Просту людину вже б пожиттєво увязнили...

    ВідповістиВидалити