понеділок, 4 березня 2024 р.

Жуковський і Жук - однояйцеві бариги, чи фонетичне співпадіння без ознак організованого злочинного угрупування? (ВІДЕО, ФОТО)

Про те, що Оля Жуковський перевертень у погонах і злочинець-рецидивіст наше видання писало неодноразово. Терор, який він влаштував в усіх сферах життя Подільська і Подільського району, куди можуть дотягнутися його брудні лапи, є для усіх мешканців секретом Полішенеля, бо багато, хто відчув це на власній долі.  https://kotpartizanen.blogspot.com/2023/10/blog-post_28.html

Тож ми раді переконатися, що, крім нас, також інші патріоти встали на стежку боротьби із цим кримінальним злом у особі цього терерориста і колаборанта.

Наш відомий земляк боєць-доброволець, журналіст і громадський діяч Олександр Ярошенко (друг Янгол) намагався звернутися до очільника обласної поліції І.В.Жука із метою донести інформацію про злочини Олі Жуковського, а також отримати відповідь про ставлення І.В.Жука до цієї ганебної ситуації на підвідомчій йому території, і про мотиви пестування і нагородження керівником Одеської обласної поліції цього злочинця у погонах (О.І.Жуковського)

У четвер 29 лютого до Подільська завітали керівники усіх обласних правоохоронних структур (ну, можливо, аномальна дата і викликала подібне аномальне явище. Хтозна-хтозна. Ми спеціалісти по кримінальним і соціальним розслідуванням, а не по містичним)

Але журналіста Олександра Ярошенка зацікавив лише один із правоохоронних керівників, а саме Іван Жук. Можливо, тому, що очільник обласної поліції показово любить закликати своїх підлеглих до співпраці із ЗМІ (підкреслюємо, до співпраці, а не до терору проти них!) а, можливо, тому, що саме у сфері роботи поліції в Подільську і районі справи найбільш жахливі і кримінально забарвлені.

Іван Жук зі спрінтерською швидкістю уникнув спілкування із журналістом. Тож давайте спочатку, шановні читачі, подивимося це відео, яке стало вірусним в інтернеті, а потім експерти видання КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ проаналізують усі моменти з нього, які видалися нам важливими і соціально значущими.

Дійсно, друг Янгол сказав правду: ми самі були свідками закликів І.В.Жука до своїх підлеглих ретельно і відповідально працювати із журналістами, бо поліція має працювати прозоро, а саме ЗМІ доносять до народу стан діяльності певного правоохоронного органу. Звітувати про роботу, бо народ має право знати, на що він витрачає свої гроші із податків, на які утримується і жирує поліція (принаймні, в Подільську, однозначно, жирує, принаймні, певні особи)

Тому звернення журналіста Олександра Ярошенка до очільника Одеської обласної поліції Івана Жука було логічним і обгрунтованим.

До початку надважливого засідання Івана Васильовича із підлеглими залишалося 10 хвилин, тож приділити певну увагу, отримати інформацію з перших рук і відповісти на прості запитання він мав змогу. Він жеж не професор, і не письменник, і не вчений, ядерний фізик, йому готуватися до виступу перед підлеглими безліч часу не потрібно. А от мати об’єктивну інформацію бажано. Аби не ходити із замуляними очима. Аби тримати ситуацію у ввірених йому підрозділах під контролем. А відповідати перед суспільством на його запити і скарги - то просто обов’язково.

Але чиновник проігнорував цю можливість. Тому з’ясуємо вірогідні причини такої поведінки.

Аврал відміняється, лишається тільки небажання чути неприємну інформацію і давати відповіді на неприємні питання (Ми самі тендітні душею істоти, тож могли би його зрозуміти, але ми не особи владних повноважень, а він особа: чиновник, можновладець, правоохоронець. Тому зрозуміти його поведінку, і чим вона покликана - не в змозі)

Небажання відповідати і слухати викликає питання про роль І.В.Жука у тому, що відбувається у Подільському райуправлінні. Нехай і побічну.

Вірогідно, Іван Васильович Жук усе знає про злочинну діяльність Олега Івановича Жуковського, але чомусь не реагує на ці злочини. Він досвідчений правоохоронний менеджер, тому, можливо, якимось чином йому подібний стан речей вигідний (бо ні при яких умовах не може бути байдужий). Про це знову ж таки свідчить небажання піднімати у розмові цю тему і твердження журналіста Олександра Ярошенка про те, що інформація про злочини Жуковського доносилася до І.В.Жука раніше.

Чим обумовленна відсутність реакції очільника обласної поліції на цю інформацію поки ще невідомо, але незацікавленість у ній абсурдна. Хоча, можливо, лише на перший погляд.

Терпіти під своїм боком злочинну діяльність Олі Жуковського нелогічно. Але якщо у своєму ставленні керуватися не логікою, а якимось іншими мотивами, то усе стає на свої місця. От мотиви допоки нашій редакції невідомі.

Про те, що ОЗУ О.І.Жуковського здійснює злочинну діяльність на теренах Подільщині багато разів згадувалося в інформаційному просторі Одещини і усієї України, в тому числі і на сторінках, що належать Одеському обласному управлінні поліції. Чому ця інформація була проігнорована управлінням? Чи існує у цьому злий умисел? Чи це просто недосвідченість? Чи тісна співпраця з пресою то лише порожня декларація, піар?

Чи очищення поліції Одещини від перевертнів в погонах і відвертих рекетирів не входить у число приорітетів управління?

А може це просто корпоративна солідарність? Та ні. Яка може бути корпоративність? Якщо навіть груповий секс у Жуковського тільки із собаками породи чихуахуа.

Ми ніколи не повіримо також, що розповсюдження корупції по віддаленим районам областей це загальна політика і практика Національної поліції України. Тобто, це також не варіант (вказівка зверху про розповсюдження корупції і рекету, терору проти місцевого населення), який обумовлює дії очільника обласної поліції. 

У випадку із впровадженням корупції, рекету та іншого кримінального схематозу у Подільську і Подільському районі на наш незаперечний погляд то власна ініціатива О.І.Жуковського і його підлих холуїв. Бо, власне, до призначення на посаду Олі Жуковського подібних схем і безпредєла у Подільському районі не було.

Питань багато, відповідей - ніц не має, зась.

Не має ніякої реакції на суспільну думку, немає прозорості у роботі обласної поліції.

Редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ  і громадськість Подільського району сподіваються побачити професійну й чесну реакцію очільника Одеської обласної поліції, бо, крім війни, нам доводиться займатися ще й такою болячкою


5 коментарів:

  1. Нічого не змінюється в міліції поліції. І Жук такий же самий як його попередники. Рука руку миє.

    ВідповістиВидалити
  2. Всі всьо знають і получають ..у кожного свій план який треба виконувати ...І кожне місце коштує грошей .... Міліція- поліція люди ті самі ...і вони не зміняться!

    ВідповістиВидалити