середу, 20 березня 2024 р.

Експертні висновки по резонансній справі у міськраді!

Відомий психоаналітик фрейдівської школи, дипломований у Гарвардському університеті фізіогноміст та езотерик тібетських духовних практик Едуард Васильович Моляка впіймав Свиню Албанського на непристойних жестах і дав експертну характеристику ознак рухів "шаловлівих" ратиць Свинюки.

На думку відомого і шановного вченого-світила, який вже провів грунтовне дослідження стереотипів поведінки пана А.В.Корчового, ці напівсвідомі- напівнесвідомі жести та рухи ратиць Свині Албанського, свідчать про його латентну гомосексуальність, і є ознакою заклику до "подвійного проникнення", оскільки він засовує у отвір створений пальцями іншої руки саме 2 пальця, а не один чи три.

Також Е.В.Моляка стверджує, що такою "морзянкою" Свинюка Албанський може передавати своїм хазяям із Кремля якусь секретну інформацію про події у міськраді Подільська. 

Два пальці у отворі свідчать про важливість та секретність інформації. Два - це символ Двуликого Януса, який є покровителем шпигунів з древніх часів. 

Хто приймав цю "морзянку" у міськраді нескладно здогадатися. Три чверті депутатського корпусу Подільської міськради відверті сепаратисти і колаборанти, потенційні шпигуни. Але швидше за усе це був (була) хтось, хто працює під якимось із цих оперативних псевдонімів: Співочий Птах, Поблядушка, Кнур Смалений, Вівчарка. Усі вони на підсосі у Свині, тож вірогідність того, що їх завербували російські спецслужби дуже висока.

Також практикуючий ясновидець і кандидат сексологічних наук Едуард Васильович Моляка не відкидає і більш утілітарних варіантів, а саме, що Свиня Албанський пропонує йому МЖМ, що вкладається у теорію "подвійного проникнення". І демонструє кандидатку на роль "мясця" у гамбургері.

"Чи можна розглядати це як хабар? Як натуральну оплату, що існувала при феодалізмі? А у нашому місті відвертий феодалізм" - задає не риторичне, а нагальне, питання громадський активіст Едуард Моляка.

І сам відповідає громаді на своє питання:" Та я в голодний рік, за лантух картоплі!, на таке не погоджуся! Краще - копченим свинячи ошийком!"

Ще багато важливих, соціально значущих і структурованих запитань ставить пан Моляка у своїй заяві у правоохоронні органи.

Що тут можна додати зверху від нашої редакції?

Отак Свиня Албанський погорів через пильність дослідника доктора Моляки. 


3 коментарі:

  1. Музичук дедалі стає все більше зовнішньо схожа на Албанського))) З ким поведешся))) А була нічогенька жіночка...

    ВідповістиВидалити
  2. МЖМ телепузиков )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  3. А в Албанського і Музичук цицьки приблизно одного розміру!)))

    ВідповістиВидалити