понеділок, 18 березня 2024 р.

Рекетир поліцай Оля Жуковський позичив очі у Сірка!

Нещодавно начальник Подільської військової районної адміністрації Михайло Дмитрович Лазаренко проводив нараду з керівниками усіх підрозділів Подільської та Куяльницької громади, аби вони прозвітували про якість своєї роботи і проблеми, які виникають.

На нараді був також присутній Олег Жучка, начпол Подільського райуправління.

Михайло Дмитрович, у присутності інших керівників, запитав у відомого терориста: чому на ринку у Подільську стільки, так багато, торгових точок, де продаються контрабандні цигарки.

Блюзнір Оля Жуковський зробив "великі очі", і цинічно заявив представнику Президента України у нашому районі, що інформації про наявність на ринку контрабандних цигарок він не має, мовляв, вперше чую, це неправда.

Тут не витримали усі присутні на нараді та довго і нестримно реготали над наглою та цинічною брехнею начальника поліції! Реготали усі і дуже довго, незважаючи на бурякові щічки Жучки.

Бо усі, кожен мешканець Подільська!, знають, що продаж контрабандних цигарок на Подільському ринку контролює, кришує, і отримує прибуток саме подільска поліція, безпосередньо Оля Жуковський!

Вже 7 місяців продавці контрабандних цигарок заносять гроші Олегу Жуковському, а він, буцімто, нічого не знає про наявність цих цигарок на ринку! Тож Жучка знову проявив себе як рекетир!

Ми, редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, можемо вказати цьому сліпому псу 6 точок на ринку: 2 на входах з обох сторін, 2 в центрі базару, 1 на вході у мясний павільйон, і один замаскований за одягом контейнер з боку вулиці Шкільної.

Усі ці точки щомісяця обходить лакей-дільничий поліцай Ренгач і заносить у кабінет Олегу Жуковському кримінальні гроші!

Тобто, своєю брехливою відповіддю Михайлу Лазаренку худоба Оля Жуковський дав громадськості зрозуміти, що він усвідомлює, що це злочин, що він - рекетир, що Ренгач його подєльнік.Тому й бреше, що на ринку контрабасу тютюнового немає.

І що він буде продовжувати грабувати та тероризувати Подільський район і місто Подільськ!

Михайло Дмитрович Лазаренко дохідливо пояснив, що він сам за ручку відведе Жучку на ринок і покаже йому усі торгові точки, де продаються контрабандні, підкреслюємо!, контрабандні цигарки!

Сподіваємося, що це відбудеться, і хай ще носом потикає цього шмаркача-цуценя: хто це зробив, хто це зробив?!

Нашу ж редакцію найбільше порадувало, що люди відверто, відкрито сміялися над цим недалеким поцом, що перебуває на посаді керівника Подільського райуправління поліції!

Сьогодні сміються, значить, перестали боятися, завтра вийдуть на протести проти терору Жучки, а післязавтра візьмуть штурмом Подільський райвідділок поліції!

Подільськ, через щура Жуковського, невдовзі може стати другою Врадієвкою! Терпіння народу, на відміну від безпредєлу ментів, має межі.

Хто за це буде відповідати, кого будуть за таку халепу знімати? Га, Іване Васильовичу?


11 коментарів:

  1. Суки ненасытные! На фронт их!

    ВідповістиВидалити
  2. Хахахахаха! Немає у Подільську контрабандних цигарок? Та не тільки на ринку, але в кожному магазині продають! Тільки Жуковський цього не бачить. Усі інші бачать.

    ВідповістиВидалити
  3. Этот оборотень предлагал быть его стукачами в Раздельной многим и в качестве вознаграждения предлагал контрабандные соски( сигареты). Я думаю , что он не только крышует , но и является организатором торговли с сепарам ,, ПМР " контрабандными сигаретами и спиртом

    ВідповістиВидалити
  4. Жуковський кончена сука, контробандист і наркоторговець! Хай його діти підсядуть на наркоту!(

    ВідповістиВидалити
  5. В Раздельной тоже на рынке торгуют сепарской отравой . Занимаются семейка ментов Лупол, а крышует начальник участковых Виталий Постнов и участковый мишка Дьяков. Любители русского мира , Путина и ,, ПМР". Постнов скоро лопнет. Он в свои 30 лет как свинья выглядит и как пузырь скоро лопнет. Как сволочь - так рашист.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо за інформацію! Опрацюємо. Радує, що в нашій країні залишилися небайдужі люди!

      Видалити
    2. Віталій Постнов то колишній чоловік Риммочки Постнової? Що їй дитинку зафігачив?

      Видалити
    3. Тепер зрозуміло, чому Жуковський так не любить українських воїнів і усіляко переслідує їх! Роздільна це ще те сєпарське кубло! І куди тільки папа Ваня Жук дивиться? Що в Подільську серед ментів майже усі сепарня, що у Роздільній...

      Видалити
  6. Да ... не віриться що служба внутрішньої безпеки про усе це не здогадується ...

    ВідповістиВидалити
  7. забуваете що менти та прикордонники основні постачальникі контрабасу і ніхто з цим не бореться

    ВідповістиВидалити