суботу, 16 березня 2024 р.

Два світи - два дитинства!

"15 березня о 20:40 до відділу поліцейської діяльності №1 Подільського районного управління поліції ГУНП в Одеській області надійшло повідомлення лікаря про те, що за адресою м. Кодима, вул. Франка Карпінського, 18 констатовано смерть чоловіка, на трупі виявлено тілесні ушкодження у вигляді ножових поранень. Виїздом СОГ на місце події за адресою м. Кодима, вул. Франка Карпінського, 18 (Подільського р-н Одеської обл.) виявлено труп гр. В-го О-ра В-ча, 12.09.1998 рн., з ножовим пораненням спини. Першочерговими слідчими (розшуковими) заходами встановлено, що 15.03.2024 біля 20:00 год. гр. В-ий О-р В-ич 12.09.1998 р.н., мешканець м. Кодима, вул. Танкістів 11, прийшов до свого вітчима гр-на М-ка В-я В-ча 20.01.1980 р.н., мешканець м. Кодима, вул. Франца Карпінського, 18, де між ними зав’язалась сварка, в ході якої М-к В.В. взяв кухонного ножа та наніс удар у спину В-му О.В., чим спричинив відкриту рану задньої стінки грудної клітки, між правою лопаткою та хребтом. В результаті отриманих тілесних ушкоджень В-ий О.В. помер до приїзду ШМД. На даний час триває огляд місця події. * Вирішується питання щодо затримання гр. М-ка В.В. в порядку ст. 208 КПК України. * Відомості внесено до ЄРДР № 12024161180000250, правова кваліфікація кримінального правопорушення ч.1 ст.115 КК України * Проінформовано НПУ, 5/2- 1143." 

Ми впевнені, що цей злочин буде розслідуваний належним чином, бо керівником територіального підрозділу поліції Кодими є Василь Варшавський. А це професіонал, на відміну від Олі Жуковського, який сидить в Подільську на посаді начпола.

Оля Жуковський, до речі, влаштував терор бабусь на місцевому ринку на замовлення Свині Албанського. Бабусі, які продавали старі речі, аби вижити під час війни, були вигнані ментами Жуковського з базару. Деякі навіть побиті! Отака безжальність до старих людей з боку цих молодих вгодованих йолопів!

Отакі завдання під час війни ставить Жуковському Свиня Албанський. Звичайно, платить Жуковському за терор старих людей! Свиня побудував  під час повномасштабної війни ресторан, добудовує супермаркет на Каштані, тепер почав зачищати ринок. Від бабусь. Бо Свиня  ненажерливий, як і Оля Жуковський.

Чому Жуковський не на війні? Чому не на війні менти Каптур, Реднач, Новіков, Табакі Кирничук, Волкунович? Чи вони сміливі тільки бабусь на базарі гамселити?

Україна в цих перевертнів у погонах вкладалася. А коли прийшов час віддати свій обовязок, воні дружно обісралися.

А от їхній колишній керівник, попередник Жуковського, Віталій Юхимович Мельниченко на війну пішов! Бо справжній полковник! А не така ница істота як Оля Жуковський, нікчема і терорист.

І це враховуючи, що Віталій Юхимович Мельниченко вже був на війні, пішов туди з посади керівника поліції Кодимського району. Пішов з теплого містечка на бойню.

Жуковський, а тобі слабо? Чи далі будеш тихенько срати в штани, ховаючись за посадою.


Засранець ти, дешевка, а не офіцер

1 коментар:

  1. Жуковский пророссийской сепар. Он на войне будет агентом врага. Я его ещё по Раздельной знаю

    ВідповістиВидалити