понеділок, 25 березня 2024 р.

Як Музичук і Албанський витискують сльозу і гроші з людей! Оборутка!(ФОТО)

От халепа! Заборонив Президент України Володимир Зеленський витрачати гроші на улюблені місцевою владою корупційні забавки і оборутки з бюджетом, закликав гроші спрямувати на Сили Оборони України (СОУ).

І зажурився мародер Свиня Албанський та його воровская команда із міськради. І почали вони шукати щурячі стежки, аби красти й далі під благопристойним приводом.

Бо грабувати людей, це єдина мета їхнього життя! Клєптомани лікуються лише електричним струмом, але тієї електрики, яку краде Албанський у міської лікарні для свого магазину "Імперіал" та ресторану "La Famiglia", недостатньо для лікування такого занедбаного клінічного випадку.

Головна схемщиця банди Лєнка Музичук, звичайно, змикитила, що треба замутити, аби легалізувати майбутній дерибан. Мавроді аплодує!

Треба щоби їх примусили порушити вказівку Президента інші люди, а вони змушені були би вкрасти гроші з бюджету до власної кишені під тиском громади. Нє віноватая я, он сам пришел!

Тобто, потрібні "подмьотниє пісьма" в соцмережах. Бо, о часи, о нрави!, громадську думку частково формують у нашому місті соцмережі.

Хоча нічого нового мілфа Музичук не вигадала, схема бітая пєрєбітая на теренах міськради часів правління Свині.

От раніш пасивісти Майтала і Левицький заносили звернення-скаргу на роботу будь-якої комунальної установи Свині Албанському, а він, під виглядом перевірки, починав тиск на директорів підприємств і брав щомісячні відкати. Рекет процвітав доки доблесне Подільське управління СБУ на взяло Майталу на гарячому (отриманні хабаря!) Шкода, що Майтала такий жадібний і не віддав належну частку подєльніку Левицькому, зараз би з браслетом ходили би обоє. 

Тож хоч Лєнка і сама ботствувати в соцмережах любить, але оскільки довго дивилася на Свиню, як дурень на латку!, їй спала у світлу головушку думка створити свинячу ферму, свинячу ботоферму. На кшталт похоронної команди бабулєнцій-плакальщиць на похоронах.

Вирішили вони зі Свинею організувати скарги на місцеві дороги і ніжайше звернутися до "мера" Свині Албанського із проханням відремонтувати дороги і тротуари вулиць у Подільську. Вибрали, звичайно, найдовшу вулицю - Соборну! Ото на ній можна баблішка під час війни намити!

На роль тюремного Мітрофана призначили лєнкіну подружку, колишню санітарочку, уродженку Зеленогірського відому під ніком Иришка М-М.

А шо, біографія підходяща: мати одиначка, виховує трьох дітей - піди такій відмов! Не звір жеж Албанський, усього лише свиня.

Через такий соціальний статус прохачки, подумали змовники, можна легімітизувати наступне воровство Албанського і його банди.

Тож ця Иришка М-М, обслуговуючи інтереси владної банди, розпочала як Остап Бендер: машини не розкіш, а засіб пересування. Глибока думка, і автор поважний. (Звичайно, жалісний текст писала не Иришка М-М, вона російськомовна, вона просто продала пройдисвітам соціальний бренд, себто, акаунт у соцмережах, аватарку)

Далі гірше: Иришка М-М, нарешті, зрозуміла, що в країні війна!, але вказала, що в інших містах, незважаючи на військовий стан, навіть плитку тротуарну кладуть! Тобто, Свиня Албанський сам собі (Лєнка, браво!) на подальше закинув вудочку ще й на ремонти тротуарів!

Ну, звісно, соплі-воплі розмазані по монітору. Хоча дивіться самі на цей шедевр чєлобітної:

Иришка М-М, начебто, від імені усіх страждущих з низьким поклоном закликала Свиню відремонтувати дороги!

І одразу, за попередньою змовою, цей твір епістолярного жанру, почали поширювати боти і проплачені гастарбайтери.

Просування цієї теми владні пройдисвіти розпочали на дешевому подільському пабліку "Лігво Вінні-Пуха". І хоч мертві бджоли не гудуть, Європейська Скіпідарність завжди радо прийме участь у будь-якому дерибані. Особливо хвостатий чортик Таранюк.

(Тісні зв'язки між фракцією "Єбанутих Сектантів" та керівництвом мерії відомі давно!)

Але трішечки промашечка у злодіїв вийшла. Як виявилося, люди в наші громаді не такі вже й дурні.

Ось яку відсіч вони дали у коментах цій сльозливій авантюрі, ось як відреагували містяни на плач Іришки-Ярославни під диригенством мілфи Музичук:

Албанський з Музичучкою вирішили здійснити черговий злочин, продовжити красти, Иришка М-М за "долю малую" їм із задоволення підмахнула, стала співучасницею злочину, а Таранюк вчергове заробив свої 30 срібників на майбутньому пограбуванні людей. (У "Єбанутих Сектантів" це називається - волонтерство!)

Що хочеться сказати цим знавеснілим клептоманам?

В небезпечні ігри граєтеся, громадяни мазурики!

Бо Албанський з Музичук іспірують ніби то порушувати вимоги Президента України їх примушує народ, мешканці громади!

Тобто, фактично розпалюють громадянську війну, на неокупованих територіях. Демонструють, що народ протистоїть Президенту, не згоден з його рішеннями!

Який наступний крок? Подільська Народна Республіка? На кшталт Криму, ЛНР, ДНР? Народний бюджет, який виключно у кишені міні-фюрера Свині Богдановича?

По чиїх методичках працюєте?

Древні казали, що кожен народ (громада) заслуговує ту владу, яку має.

Земляки, доведемо, що і древні не завжди були праві. 

Не дамо себе пограбувати. А ті граблі, які підсовують громаді Музичучка і Албанський, най засунуть собі в сраку


2 коментарі:

  1. Кольца и жакеты, серьги и браслеты разве ж я тебе не покупал?)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  2. Ты зашухерила всю нашу малину...)))

    ВідповістиВидалити