середу, 30 листопада 2016 р.

Влада Подільська всралася! Проти десяти Атошників виставила роту ментів! (ВІДЕО)

                                       Скандал у Подільську! 

     Поліція не пустила АТОшників на засідання міськради!


Поліцейські Подільська під керівництвом першого заступника начальника відділку Анатолія Конєвщинського грубо та незаконно перешкоджали громадянам України, бійцям АТО, потрапити на сесію Подільської міськради, утворивши в коридорі будівлі потужний заслон.

Анатолій Конєвщинський заявив, що громадяни України, чиї конституційні права він порушив, можуть на нього написати скаргу, але він буде діяти за принципом: "Спочатку підчинить поліцейському, а потім оскаржуй його дії", тобто, в даному випадку: "Спочатку моє свавілля, а потім ваша скарга"! До речі, закон, на який він посилався, не затверджений Верховною Радою, відповідно Конєвщинський діяв незаконно.

Небайдужі громадяни хотіли звернутися до сесії з вимогою дотримуватися і втілювати в життя закон "Про вшанування пам’яті борців за незалежність України у XX столітті", підписаного президентом України 09.04.2015 р., і запропонувати перейменувати головну вулицю міста на честь Євгена Чикаленка українського просвітника, мецената, вченого, одного з організаторів Центральної Ради, подвижника української культури і мови, подільчанина.

Але перелякана влада Подільська виставила проти АТОвців поліцейські кордони, чисельністю переважаючі активістів.

Провівши нашвидкуруч сесію, за 35 хвилин, депутати розбіглися і втекли від активістів-АТОшників, не бажаючи вислухати їхню думку.



Нагадаємо, у Подільську досі існує вулиця ката України Ватутіна, але не має жодного вшанованого у назвах вулиць героя України. Навіть іменем загиблого айдарівця подільчанина Дмитра Рожкова влада відмовилася називати вулицю міста.

Головна ж вулиця Подільська названа на честь церкви Московського патріархату, яка на ній розташована. На честь церкви держави-окупанта, чиї війська вбивають громадян України на Донбасі.

Діюча влада міста проводить відвертий саботаж закону"Про вшанування пам’яті борців за незалежність України у XX столітті", як і вшанування жертв Голодомору.

В Подільську панує прихований і насаджується побутовий сепаратизм, яким керують чинна влада та правоохоронні органи.

https://www.facebook.com/sasha.yangol



Немає коментарів:

Дописати коментар