неділю, 6 листопада 2016 р.

Патаму шта нельзя быть красивой такой!


Дивні події відбуваються у Подільську, незрозумілі громадському загалу речі впливають на загострення суспільно-політичної ситуації.

Її у великій мірі визначають амбіції наших можновладців та "хазяїв життя".

Парадоксально, але:

Понепалюків абсолютно не турбує Вовочка Осіпов, який незаконним шляхом, корумпувавши суддю Фабіжевського, виграв у них суд, який фактично забрав у них, перлину їхнього бізнесу, Ремзавод, завівши туди свою охорону і просто сміється в обличчя.

Жоден із інформресурсів Понепалюків не промовив про це жодного слова, на апеляцію заява не подана. Хоча, на наш погляд, саме такі дії і треба було робити в цій ситуації, якщо вважати Осіпова рейдером і, взагалі, неправим чуваком. Бити в усі дзвони і виводити конфлікт в інформаційну площину, аби громадскість знала правду і несправедливість не відбувалася.

При тому, що знову парадоксально, усі інформпотужності Понепалюків спрямовані зараз проти Сінька, який, начебто, нічого поганого їм не робить. Виходить, по логіці Понепалюків, що наразі немає нічого більш актуального, ніж суд над Сіньком, із дуже сумнівними звинуваченнями у його бік.

Нагадаємо, що у подібній ситуації вина Плахотного була абсолютно явна, абсолютно доведена, але він, на відміну від Сінька, людина нинішній владі Подільська нахуясь потрібна, тож його суд нагло відмазав, догодивши можновладцям, але кнура Плахотного чекає Народний Трибунал і давно заслужене покарання за активну невиліковну українофобію.

У цій ситуації усе дуже дивно, ми (громада Подільська) чогось не знаємо, тому пазли не складються, але "віхрі враждєбниє" у Подільську зривають капелюхи з наших голів, з якого хрєна?

З цього приводу, на нашу думку, є влучний анекдот-загадка:

Що у жінки на тілі,
у футболіста на полі,
у шахматиста на дошці,
а у Сінька в голові?
Відгадка: комбінації

Комбінації Володимира Павловича Сінька вирізняються витонченістю та багатоповерховістю конструкцій.

Цікаво, якої саме із комбінацій Сінька так злякалися Понепалюки, що нищать його з усіх гармат на усіх фронтах, об'єднавшись проти нього навіть із своїми заклятими ворогами?

Наш принцип: влада має бути прозорою, як і усі її дії, народ має знати правду!

Про усі підводні течії і спонукальні мотиви дій можновладців і "сірих кардиналів" влади.

Україна змінилася і далі змінюється: живіть по нових правилах, або йдіть із влади!


Немає коментарів:

Дописати коментар