вівторок, 29 листопада 2016 р.

Мітинг бійців-патріотів - тест для Іванова та депутатів на прихований сепаратизм!

Запрошуємо усіх небайдужих українців та подільчан-патріотів 30 листопада о 10-ій годині до будівлі за адресою м. Подільськ, пр-т Шевченка, 10, де відбуватиметься сесія міськради, на акцію-мітинг. Маємо намір звернутися до депутатів міськради із вимогою перейменувати головну вулицю Подільська Соборну, названу в честь Святомиколаївського собора московського патріархату, на честь Євгена Чикаленка, натхненника українського визвольного руху, просвітника, мецената. Нашого найвідомішого та найславетнішого земляка. Який зробив для нашого краю більше, ніж усі влади, що в ньому існували.

При собі мати добру волю, впевненість у своїй правоті та бажання докорінних змін у суспільстві. Залізна витримка і лагідна вдача не обов'язкові.

Мітинг пройде під гаслами "Українському місту - українська топоніміка!", "Лише того, хто шанує своїх предків, шануватимуть власні діти!", "Чикаленко дбав про нас, ми - вшануємо його!", "Прийшов час вшанувати наших героїв!", "Попіл Чикаленка стукає у наших серцях!"

Усі, для кого "Україна понад усе", мають бути у цей час з нами!


https://www.facebook.com/sasha.yangol

Від Котовських Партизанів: на наш погляд, це питання - тест для Анатолія Іванова на прихований сепаратизм! Його поведінка під час розгляду цього питання свідчитиме, хто він: прихований сєпар, що юлить, намагаючись придирками та відмазками звести нанівець ініціативу патріотів, чи патріот і державник, що дбає про українське?

Котовські Партизани теж мають намір прийняти участь у цій шляхетній акції, направленій на повернення до здорового глузду. Тим більш, що це акція не жлобська, не переслідує комерційних інтересів певних верств громади, не скиглитимуть про комунальні платежі, акція не партійна і не переслідує політичних цілей!

Ми закликаємо усіх долучитися до неї і підтримати вимоги бійців-атошників!

Немає коментарів:

Дописати коментар