пʼятницю, 11 листопада 2016 р.

Жуковський і Доценко влаштували геноцид в Подільському районі!

Як відомо, у Районній лікарні (колишній Залізничній) немає пологового відділення, тому породілля з району народжували у Цетральній міській лікарні, за що район регулярно платив місту гроші!

Це само по собі є антигуманним фактом і дикістю!

Але цього виявляється мало, і Жуковський підняв ціну, плату на народження! (У вимираючому місті і районі!!!, де пенсіонери - є основними мешканцями!)

Звичайно, голова райдержадміністрації мав на це відреагувати.

І як ви думаєте, земляки, відреагував Клоунський Космонавт Едік Доценко?

Він обноосібно прийняв волюнтаристське рішення, що віднині породілля з району будуть їздити народжувати у Окни та Балту!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

За віщо, клоун Едік, ти так ненавидиш подільчан, мешканців району?!!!

Ти, сука, у Окни та Балту, не в космічних галюцінаціях, а по існуючим дорогам їздив?! Та там, на цих дорогах, і невагітна народить! А вагітна не доїде!

А таксі ти будеш в обидва кінця оплачувати?!!!

Антигуманісти українець Жуковський та українець Доценко влаштували мешканцям району геноцид, гірше за сепарів та кацапських окупантів!

Хапуга і йолоп - дві головні біди України! Скорочено їх називають Х...йло!

Звертаємося до правоохоронців: голова райдержадміністрації Е.Л. Доценко до 30 жовтня не подав е-декларацію! (Єдиний серед голов райдержадміністрацій Одеської області!) Він - злочинець! Проти нього має бути порушене кримінальне провадження!

А за геноцид українців з ними буде робиратися Революційний Трибунал!

Немає коментарів:

Дописати коментар