середа, 31 липня 2024 р.

Менти-беззаконники! Службові інцести та конфлікти інтересів у мєнтовському збіговиську! (ФОТО)

Те, що подільські менти з подачі Олі Жуковського стали боягузами, рекетирами і засранцями вже стало притчею во язицех у Подільську. Нічого, їм ще жити у цьому місті і отримувати порції "любові" від земляків за усе набезпридєльнічане.

Але вони ще й збоченці та порушують службові норми і закони. Вони нехтують не тільки людським ставленням до місцевих мешканців і держави Україна, але й до власних професійних корпоративних правил. Словом, це банда, збіговисько нелюдів.

І найкалірованіший злодюжка з них - порепаний нач кадрів Віталька Каптур.

Оце ананьївське убожество сидить у одному кабінеті із своєю "колишньою" дружиною Надюхою. Яка очолює патрульку і має сидіти у будівлі за 4 кілометри від свого покинутого развєдьонца, там де їй належить, серед своїх підлеглих, а не на колінях у "колишнього" чоловіка. 

Натомість вони щодня влаштовують у робочому кабінеті у обідню перерву гастрономічні піри. Ніяк не нажеруться чортенята! Віталька, та в тебе вже живіт нижче колін висить! Чи єдиний спортивний норматив, який ти здаєш це вилизування сраки Жуковського на швидкість?

Розлучення у них дивне, тобто, абсолютно фальшиве. Вони живуть разом в одній хаті, ведуть спільне господарство, сплять в одному ліжку, але рахуються чомусь розлученими, аби сидіти в одному кабінеті. 

Також аби Віталька-Педалька, як нач кадрів, міг виписувати своїй "колишній" величезні премії щоразу!

Ну чистий службовий інцест! Не можна родичам в одному кабінеті сидіти, і премії одне одному виписувати!

Звичайно, наявний конфлікт інтересів, але сліпе цуценя Оля Жуковський цих злочинів не помічає. Чому? Бо Каптур виграв чемпіонат відділку по вилизуванню сраки начпола Жуковського. Олюшці, який сам вилизує сраку своїм хазяям, це приємно, і він зараховує це Вітальці Каптуру у заслугу!

Отак в Подільському райуправлінні поліції рахують показники роботи!

Тож проти Вітальки Каптура і Надюхи Каптур не відкривається ніяких службових та кримінальних розслідувань (мінімум за наявність і створення конфлікту інтересів) Хоча інші правоохоронні органи завели кримінальні провадження по Віталіку-Педаліку. Ганьба Подільське райуправління поліції ще чекає.

Про інші більш важкі злочини безпредєльщика В.Каптура наша редакція вже подала заяви в ДБР, тож поки що про них розповідати не будемо. Вже по результатах розслідувань поінформуємо наших читачів.

Жучка неймовірно тупий і не розуміє, як його Віталька Капюшон кожен раз підставляє. З умислом. Але нам, прогресивному людству, тільки в радість, коли пацюки одне одного пожирають.

Усі попередні керівники Подільської поліції називали Вітальку Каптура не інакше як "підорасом". Можливо, малися на увазі його стосунки з Бодькою Ренгачем, карлою з Вінничини.

Єдиний, хто не відгукувався погано про злодія Каптура то Юрочка Кефір Тищенко. Його кореш і подєльнік по кримінальним злочинам.   https://kotpartizanen.blogspot.com/2021/11/blog-post_56.html  Дезертир який втік з бригади ТРО, коли бригаду із Одеси вирішили відправити на фронт. І чому Віталька Каптур не на фронті?

А тому, що в нього важливе завдання від Юрочки Тищенка, про яке ми розповімо докладніше.

На рекетира, мародера, рейдера, бандита і убивцю Юрія Тищенка вже заведено різними правоохоронними органами стільки кримінальних справ, що алкоголіку Кефіру ані за які гроші не зістрибнути!

Тож Юрочка розуміє, що ніякі виборні посади його від кримінального переслідування і покарання не врятують. Вихід один: повертатися у ментовку! Бо там Тищенко усі лазівки знає!

І посаду собі вже Юрочка підшукав: начальник Подільського райуправління поліції. Мітить на ту посаду, яку зараз обіймає Жуковський. (Може в рамках цього Юрочкіного ІПСО кореш Каптур і підставляє кожного разу Жуковського?)

Ну не йти ж такому високоповажному пану працювати опером, або патрульним. Юра давно на цю посаду мітив, і ось на ній опинився тупенький, якого сковирнути Юрочці здається легким. Потрібна лише допомога лазутчика у ворожому стані.

І Кефір Тищенко доручив цю справу Віталькі Каптуру.

І Віталька справляється. Бо немає йому рівних у підлостях і підставах.

Гидко і бридко описувати усе, що відбувається у Подільському райуправлінні поліції.

середа, 24 липня 2024 р.

Епіграфи стають долею і предтечею для епітафій владних Мурок на Одещині

"Мурка в чем же дело? Что ты не имела?

Разве не хватало барахла?

Что тебя заставило снюхаться с легавыми?

И пойти работать в Губчека?"

Яків Давидов "Мурка"

От по цій траєкторії зараз розгортаються події на Одещині. В площині перепітій доль владних фінансисток.

Ну тих, які схематознічають на міських бюджетах. Тобто, жінок, які смокчуть, замість належного, міський бюджет.

Віце-мера Світлану Бедрегу, яка очолювала департамент фінансів одеської мерії, звільнив Генандій Труханов. (Гєна Капітан, ну майже як Капітан Гуйван, жлоб, який видає себе за спонсора КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, тільки масштабом дрібніший)

Бедрегу називали "бояринею фінансів" і авторкою усіх схем дерибану бюджету міста Одеси. Вона вигадувала і зреалізовувала схеми дерибану для  усіх правителів Одеси. Тож була незамінною, поки за неї не взялося славетне НАБУ. (Радимо усім шановним читачам КП підписуватися на сторінки у соціальних мережах і ютуб НАБУ!)

І тоді "незамінна", аби не сісти надовго в тюрму на баланду, пішла на угоду зі слідством, і здала усі схеми і тих, хто на них і яким чином отримував мільярдні незаконні прибутки. (Ми тут, зауважте на подальше, акцентуємо вашу увагу на слові "мільярдні", це важливо в контексті теми публікації, і зіграє ключову роль у долі деяких можновладців із Одеської області, а саме Подільського району!)

Посаду Бедрега за співробітництво з органами, звичайно, одразу втратила, але життя на волі, хоч і на вічному гачку!, зберегла. І поки ще уникла долі Мурки із відомої пісні.

Тож переходимо до долі Мурки. Долі поки ще не визначеної, подільської фінансистки, теж очолює фінансовий відділ мерії, але міста Подільська, Мурки Єлени Музичук.

Статейка КК 255 ч.3 (створення та участь в злочинній організації, отримання неправомірної вигоди) та статейка 368 КК, які предявили Бедрезі, цілком підходить Мурці Єлєні Музичук.

Музичучка, до речі, знайома з Бедрегою. Можливо, вона її учениця. Відмінниця. Злочинного промислу.

Усі дерибани бюджету міста Подільська, а врешті і Подільської громади придумані і зреалізовані "бухгалтером на довєрії" Єлєною Музичук. Вона вірно служить кожному правителю, і краде з бюджету більше, аніж кожен правитель.

А також Лєнка придумала схему як убезпечити своє воровство від розслідувань правоохоронців. (Схема дешева, але поки ще діє. Підкреслюємо: поки ще! НАБУ ще не зайшло на її обістя)

Мурка Музичук приватним чином (в глухом пєрєулкє!) але як представник міської влади підходила до керівників правоохоронних структур міста і пропонувала їхнім підрозділам фінансову допомогу із бюджета міста! Мовляв, любимо шануємо вас, жебраки наші! Звісно, із бюджету, із своєї кишені Лєнка може витягнути лише дохлу мишу, що там повісилась.

Тобто, громадяни вільної України, мешканці Подільської громади, усі ці правоохоронці утримуються за наші гроші, із бюджету держави, але ми ще й маємо їх фінансувати за наші гроші із міського бюджету! Не жирно буде?

І чому це має за нас приватним чином, на користь своєї безпеки від кримінальних переслідувань, вирішувати бояриня Муринда Музичук?!

Агов, ти не плутай "свою шерсть с государствєнной"!

А тепер чому доля фінансистки Єлєни Музичук буде сумнішою за долю фінансистки Світлани Бедреги чи ще однієї одеської фінансистки Марини Зінченко? (Згадаймо також долю ще однієї одеської фінансистки! Марини Зінченко, вірної соратниці і подєльниці Міші Шмушковича! Теж була бояриня Салтичиха, на кшталт нашої Плойки!)

Вони усі - розбійниці, одним миром мазані.

Тільки Бедрега розбійниця з "большой дороги", а Лєнка - закапелками, закапелочками. Недарма ж, "в тьомном пєрєулкє встрєтіт Колька Мурку".

Отут то доля і показує Лєнці-Мурці "козью морду". 

НАБУ зацікавлено в угоді зі Світланою Бедрегою, бо це надає можливість повернути державі мільярди. А Лєночка-Мурочка більш корисна правоохоронцям для звітності, статистики розкритих справ, отримання орденів і зірок на погони.

Буде з неї така собі "жертовна вівця". Запрошуємо усіх на шашлики! Там у неї зараз вже курдюк - те що треба!

Хоча Лєнка, як кожна хабалка, оманливо вірить у свою "путєводную звєзду".

Якщо Мурка думає, що у неї 8 життів, то спішимо її розчарувати. Це міф, легенда, небувальщина. Та навіть якщо і було б? Вісім життів у тюремній камері це не завжди Мурці маслениця, це не сметану з народного холодильника вкрасти.

Не думай, що якщо ти даєш гроші правоохоронцям, у якості нібито вдячності, то вони тобі будуть до твоєї природньої смерті вдячні і при нагоді не посадять надовго. "Покайся, Ніканор Іванич, тєбє скідка вийдєт!"

понеділок, 22 липня 2024 р.

Сорокоградусний Кефір - член ОПГ згідно розслідуванню одеських патріотів-активістів!

Лідер неформального патріотичного руху Одеси Марк Гордієнко зробив серію публікацій-розслідувань стосовно депутата Одеської облради і власника охоронної фірми "Самсон" Андрія Бабенка. У них Гордієнко стверджує, що депутат від "Батьківщини", який нині є черговим фаворитом Юлії Тимошенко, насправді є звичайнісіньким бандитом, рейдером, рекетиром і очільником одного з найнебезпечніших ОПГ в Одеській області. Буцімто сфера його інтересів це Роздільнянський, Великомихайлівський, Ширяєвський, Захарьївський та Ананьївський колишні райони.

Отут ми підходимо до головного, того, що безпосередньо торкається інтересів мешканців нашого Подільського району, бо Ананьївська громада є частиною нашого району. Оцінювати діяльнісь депутата Бабенка ми не будемо, бо ніколи не займалися дослідженням цієї особи, але репутація у нього вкрай неоднозначна. Нас цікавить ті, на кого відомий громадський діяч Марк Гордієнко вказує як на злочинців серед можновладців нашого району. 

А саме на Юрочку Тищенка (Кефіра Сорок Градусів). Гордієнко перелічує не усі злочини КефіраТищенка, але найбільш резонансні, ті що на слуху у людей, а не на олівці у правоохоронців. Публікуємо зберігаючи авторську орфографію:

"Просто паразиты.

Как мэр Ананьева, про мусора, который был майором милиции, Тищенко Юрой и вдруг превратился в подполковника ТРО.., прошу шоб ВКР спросила у командующего ТРО Одесской области, Ярмолы Станислава, как он так красиво аттестовал мусора, из рядового в подполковника...

Он, счас под следствием…, кстати пусть ВКР выяснит, за что он получил от Зеленского, орден Богдана Хмельницкого 3 ступени…, от 8 Марта, типа особисто бився с російськими диверсантами, на самом деле, тупой фейк, паника, дезорганизация и неразбериха, должен был получить догану, за «Френдли файер», но получил орден…

Блдь, наши военные, звание подполковника выигрывают двадцать лет...

Вот, генерал лейтенант полиции Вячеслав Аброськин, он был переаттестован в подполковника,ему ещё повезло..., а бывший глава полиции первого ранга, служит в ЗСУ, то есть будучи генералом армии, по аналогии, воюет простым сержантом...э

Но для друзей Бабенко и его шефини Юли Тимошенки, это не вариант..."

Формально перебуваючи у 122 бригаді ТРО, тій самій де вбили бійця Гіневського, який боровся з мародерством командирів, Юрочка Кефір рахувався у відділі кадрів. Насправді, увесь час сидів у Ананьїві, бухав, кошмарив фермерів, займався рекетом і рейдерством, нищив вільну пресу міста, організовував напади на журналістів, ну й відвозив гроші в Одесу за кришу. Натомісь отримував купу орденів, відзнак, грамот, цінних подарунків і власного брехливого піару. А ще прикупив собі чергове звання підполковника. За які подвиги?

Дуже дивно чому колишній мент, майор, пенсіонер Тищенко потрапив у ТРО у званні майора, а не рядового? Наприклад, насправді героїчний поліцейський полковник Мельниченко Віталій Юхимович після відставки пішов у ЗСУ у званні рядового.

І ще Тищенко примушував своїх підлеглих по міськраді написати звернення то Президента України Володимира Зеленського, аби йому (Кефірові) присвоїли звання Герой України. Мабуть, за взяття чергового ящика горілки чи віджим чергової будівлі в центрі Ананьїва, чи чужих земель сільськогосподарського призначення, чи за збір чужих врожаїв під охороною власної тітушні, чи за взяття чергового хабаря.

Але коли 122 бригаду ТРО вирішили відправити із Одеси на фронт "героїчний" Кефір-Тищенко, як і його злочинний подєльнік Олег Костін,і уся кефірівська тітушня звільнилися з лав ЗСУ. Тікали як обісрані.

Отакі тік-ток війська, отакі "потєшниє воїни".

Марк Гордієнко ж у своїх публікаціях стверджує, що Тищенко кришується Бабенко, і є активним членом діючого ОПГ.







Невже лінія фронту проходить біля будинку Юрія Тищенка? Бо його бойова машина саме там припаркована.

Мати Тищенка, базарна Таня, колись кричала, що вистелить дорогу доларами до Києва, аби синок Юрочка став керівником Ананьївської громади. Але для реалізації цієї мети вистачило вистелити дорогу інвалютою лише до Одеси і Подільська.

Правоохоронці Подільська 5 років тому обіцяли нашій редакції, що, мовляв, ось-ось, посадять злочинця Юру Кефіра-Тищенка у тюрму!, не заважайте нам своїми публікаціями. Минуло 5 років, але віз і нині там. Усі і злочинці і правоохоронці при посадах. Від терору тищенок страждає лише український народ.

пʼятниця, 19 липня 2024 р.

Оголошення про набір полонених!

Ми, загін КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ, оголошуємо набір полонених: колаборантів, мародерів, корупціонерів, сєпарів і поліцаїв.

Кожному гарантовано щодня кухоль джерельної води та запашний шмат білого хлібу!

Погоджуйтесь, ми на мирній території дуже цивілізовані люди. Партизан корупціонера-колаборанта-мародера-поліцая, що спокутує свою вину перед посполитим людом, не образить!

Що ви маєте облизуючи діючу злочинну владу: психічні захворювання, нервові стреси, пацюків розміром з людей поряд, небезпечну карму для своїх дітей, творчу та фізіологічну імпотенцію, ниций пайок.

Бути вільним - це так приємно!

понеділок, 15 липня 2024 р.

Нащадок Януковича постраждав у Подільську!

Уся Україна бачила і пам'ятає, як колишнього лідера гепнуло вінком на урочистостях. Це був знак: тікай, Вітя, тікай!

У нас, у Подільську, є свій свинячий лідер, і свої урочистості.

У суботу 6 липня у центральному парку святкували День ментівки. (Загалом то, День ментівки офіційно 4 липня, але начальство вирішило зробити їм окрему гульню, у вихідний. А що? не фронтовики ж!, заслужили! онде скількох бабусь на базарі із семками злапали під проводом Олі Жуковського!)

Ментів вітали поважні офіційно-комунальні особи, ну чистий гламур! І усе було гладко, як на папері, допоки до мікрофону не підпустили Свиню Албанського.

Як на кожній поважній акції за спинами виступаючих стояв щит із привітальними надписами. Стояв собі не нервував, позітхав у простір. На виступаючих уваги не звертав.

І от коли під ним захрюкало, щит занервував, і усією своєю масою гепнувся на голову Албанського. Як вінок на голову Януковича, тільки ззаду.

І хоч відбулося без видимих травм, але то ЗНАК! Тікай, Олег, тікай! Не чекай курячого яйця, яке тебе остаточно травмує.

(Сраколизи із КЕТ відмовилися надати відео цього прекрасного інцеденту нашій редакції. Позбавивши таким чином громаду незрівняного задоволення у ці важкі часи. Бог і кат їм суддя)

Випадковостей у світі не буває, ми впевнені навіть тупий Свиня зрозумів знак. Бо за нашими данними малі Албанські нишпорять попід Одесою підшукуючи там житло та бізнеса для своєї сім'ї, для мами і папи. Давайте одразу під Ростовом пошукайте! 

Млини Господа мелють повільно, але дрібно.

Далі безобразія з боку Свині Албанського не закінчуються.

До нашої редакції неодноразово звертаються люди і вказують на такий ганебний факт: коли увечері по місту вимикається електрика і усі будинки стоять чорними примарами, у ресторані Свині Албанського "Ла Фамілья" продовжує яскраво горіти світло і триває бенкет!

Як так, питають люди? Як це можливо?

Ну про моральний аспект такої поведінки навіть  і говорити годі. Яка може бути суспільна мораль там де Свиня попорпалася?

А чисто технічно це виглядає так: Свиня підплючив свій магазин "Імперіал" та ресторан "Ла Фамілья" до трансформаторної будки, яка живить електрикою міську лікарню, і, відповідно, її не вимикають навіть під час загальних відключень. (Наша редакція КП вже писала про це, але правоохоронці, підкуплені Свинею не звертають на це уваги! Собака Жучка виявилася сліпою  https://kotpartizanen.blogspot.com/2023/02/blog-post_2.html  )

Тобто, в.о мера Подільська Олег Албанський краде електрику у хворих і важкопоранених!

Для його ресторана світло і електрика важливіші, аніж для операційних у лікарні.

А людське обурення, мовляв, усі без світла, а в ресторані Свині шикардос і п'яна Мурка, не є рушійним важелем до позитивних змін у нашому місті під час війни! Ретельніше, ретельніше треба, як писав Михайло Михайлович.

пʼятниця, 12 липня 2024 р.

Назад у 1984?

На жаль, ми живемо в антиутопії. І Подільськ – столиця антиутопії в Україні.

Щоби ви, наші шановні читачі, це досконало зрозуміли редакція КОТОВСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ у якості страви від шеф–кухаря приготувала для вас 4 цитати із романа Джорджа Оруелла "1984"

"Загрози, спрямовані на свободу слова, письма та дії, хоча часто бувають незначними у часовому відриві, мають накопичувальний ефект, і якщо за цим не слідкувати, це призведе до повної зневаги до прав громадянина."

"Якщо свобода щось і значить, то це право сказати людям те, чого вони не хочуть чути." 

"Жодна здатна до мислення людина не може жити в такому суспільстві, як наше, не маючи бажання його змінити."

"Якщо ти в меншості – і навіть в однині – це не означає, що ти божевільний."

Замисліться, бо опинитися у реальності іншого роману Джорджа Оруелла – "Скотний двір".

неділя, 7 липня 2024 р.

Свиня Албанський і Вовка Нігрескул продовжують грабувати місцевих мешканціів у Подільську!

На одному із Подільських пабліків з’явився допис де описане мародерство, грабунок і саботаж з боку в.о. мера Подільської громади Свині Албанського та директора "Подільськводоканала" Вовки Нігрескула!

Розвернуши терор проти громадян України вони вже скоюють абсолютно відверті злочини! Розбещені безкарністю і, маючи на меті продовжувати грабувати український народ, ці два злочинці перейшли усі межі!

Ми хочемо, аби наші шановні читачі ознайомилися із цим резонансним  матеріалом: 

"28 червня секретар Подільської міської ради підписав розпорядження про значне підвищення  тарифу на водопостачання. 

Тариф став одним з найдорожчих в Україні. 

Самий дорожчий, який затверджений НКРЕКП,- у Запоріжжі:  53 гривні, а у Подільську - 96,93 гривень.

Розпорядження на підняття тарифу було підписано секретарем міської ради на прохання/заяву керівництва комунального підприємства.

Вбачається, що керівництво міста перевищило свої повноваження.

Підняття тарифу на водопостачання в окремих містах має бути погоджено із Кабінетом Міністрів України .

Керівник водоканалу, якщо вважає що тариф має бути підвищений або зменшений, тобто - змінений, має зробити відповідну калькуляцію та направити запит до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг , скорочено - НКРЕКП. 

НКРЕКП, розглянувши калькуляцію керівника водоканалу, робить висновки та/або зауваження та звертається до Кабінету Міністрів України, а вищий орган виконавчої влади України погоджує зміну  тарифа у місті Подільськ.

Місцева влада має оприлюднити проєкт зміни тарифу для публічного обговорення, чого зроблено не було.

У розпорядженні секретаря Подільської міської ради немає посилки  на НКРЕКП

Більш того, комунальне підприємство Подільськводоканал належить Подільській міський раді, а не секретарю Ради. Тож, де рішення сесії Подільської міської Ради відносно зміни тарифу на воду ?

Уся процедура зміни тарифу не відповідає чинному законодавству України, а тариф не може бути змінений".

Тобто, у прифронтовому Запоріжжі ціни на воду майже вдвічі дешевші, ніж у тиловому Подільську?

Усі правоохоронці мають звернути увагу на ці відверті злочини цих двох кримінальників. Тим більш це не перший їхній спільний злочин, і навіть не десятий!