четвер, 6 червня 2024 р.

Диверсійна робота колаборантів у Подільську пов'язана з корупційними відкатами!

В країні точиться страшна війна, найкращі наші хлопці і дівчата гинуть на фронті за Україну і за нашу волю! Тим часом у тилу, зокрема у Подільську і районі, продовжують шкодити нашій обороноздатності шляхом диверсій і саботажу та різних інших злочинів і підлостей місцеві колаборанти і сєпари. Вони чекають"рускій мір" і сподіваються, що капапи нагородять їх за такі їхні злочинні вчинки проти безпеки нашої держави і руйнуванню її інфраструктури.

Наша редакція цих сепарів і підарів постійно і ретельно викриває, і буде викривати й надалі. Жодна падла не втече! Народ має знати  своїх "героїв". Бо млини Господа і правоохоронців мелять повільно, але дрібно.

Сьогодні ми хочемо представити 2,5 місцевих колаборантів.

Почнемо з найодіознішого і найогиднішого зовнішньо і внутрішньо. Це начальник усіх сантехніків міста, мойдодирів командир, Іван Бербер.


Він не уродженець Північно-Західної Африки, хоча виглядає, що хто з тих країв у його родослівній покопирсався. Він народився у селі Вишневе нашого району. Ми думали, коли був коричньовий дощ, що то найбільша біда, яку приніс до нашого міста і района вітер із Сахари. Ні, виявляєтся, що біля  40 років тому цей вітер-хуліган накоїв ще більшого лиха, підісрав мешканцям нашої громади конкретно.

Колаборант Ваня Бербер брав активну участь у організації БНР (Бесарабської Народної Республіки), але чомусь не був покараний за антидержавну діяльність відповідними органами. Тоді він повернувся назад у Подільськ, аби сховатися. 

За освітою цей довбойоб - ветеринар. Але чомусь цей козойоб очолює усіх сантехніків у місті, працює майстром на "Подільськводоканалі". Скільки віків людство регоче над темою, що біда починається, коли пироги пече чоботар, а чоботи шиє пекар, а віз у Подільську і нині там! 

Тому така й біда у нас із якістю води в Подільську, із якістю інфраструктури. Тому і гімно так часто розтікається по місту.

Бо у нас влада ганебна, непрофесійна і мародерська, тому й ветеринар Бербер займає відповідальну посаду у "Подільськводоканалі".

Бо цьому йолопу не труби крутити, а хвости крутити бикам у Вишневому треба!

Пік ідіотизму, тобто, кар'єри і збагачення цього пройдисвіта, досяг із приходом до керівництва "Водоканалу" Вовки Нігрецкула, сусіда, собутильніка в.о.мера Свині Албанського, а також відомого вора, антиукраїнця і колаборанта. Ну свій до свого по своє, як казали упівці. Свиня свиню та вор вора завжди знайде.

Те, що Свиня Албанський, замість підтримки фронту та ЗСУ, усі бюджетні кошти кидає на відмиви та дерибан через ремонт доріг і тротуарів, озеленення, висадку квітів тощо, то, як кажуть, одне, то не головний відсоток крадійства. Найбільшею пральнею грошей до кишень корупційних подільських можновладців завжди було комунальне підприємство "Подільськводоканал".

З приходом Вовки Нігрецкула до влади на підприємстві мешканці міста Подільськ стали дивуватися: чому це під час війни співробітники "Водоканалу" стали постійно розривати велики ділянки вулиць міста і там підозріло колупатися. А то вони гроші вкрадені з бюджету закопують!

Саме для цього і був потрібен Свині Албанському на цій посаді досвідчений корупціонер Вовка Нігрецкул!

А Вовка доручив керування цими крадійськими шахрайськими роботами не менш безсоромному вору і неуку Ванькі Берберу!

Чи може Бербер там трупи дохлих тварин закопує? Він жеж із ветеринарів був вигнаний за жорстоке поводження із тваринами! Особливо любив мучати котів та собак! Биків та коней катувати побоювався.

А тепер ці два покидька намагаються переслідувати у місті патріотів та воїнів, влаштовуючи їм кримінальні капості, користуючись своїми нібито службовими обов’язками. Насправді, то все йде від помсти та ненависті до українських патріотів та воїнів.

Вони чекають "рускій мір", їм треба щось пред’явити майбутнім, на їхній погляд, хазяям.

Дивно, що до злочинної діяльності цього антиукраїнського дуету додалася ще й половинка Бербера, Ореста Бербер, яка, нібито, зі Львова. Але й у Львові вистачає осіб з колаборантськими настроями. Це ми достеменно знаємо, бо маємо там багато побратимів. Але там наші побратимчики подібних осіб переслідують і пакують, а тут вони розперезалися! Може тому ця особа і втікла зі Львова до Подільська, що, на наш превеликий жаль!, у Подільську їй легше проявляти свої проросійські схильності? У Львові стільки красивих мужніх чоловіків, які пройшли війну, а вона вибрала собі оце недоробло, колаборанта зі стажем! По плодах їхніх впізнаєте їх, як написано у Біблії!


Ми звертаємо увагу наших різноманітних правоохоронців на колаборціоністську, кримінальну, корупційну діяльність цих двох рускомірівців і зароблял у нашому місті.

Зверніть увагу на їхню участь у розкраданні бюджетних грошей та інших корупційних схемах!

П.С. У Мурки Музичук величезні борги по воді, як стверджував Майтала, що вкрав її платіжки з поштової скриньки. Але вона така ж колаборантка, як ці два підори. Свій до свого по своє 

49 коментарів:

  1. Албансьький звільнив спеціалістів і на всі ключові посади комунальних підприємств Подільська поставив своїх людей - які не мають відповідної освіти, не знають Законодавство України і роблять, що хочуть - тому й такий бєспрєдєлу(((

    ВідповістиВидалити
  2. Та дівка со Львова стара)) їй мабуть вже нічого кращого не світило)) А може справді сепарша. Ви праві у Львові багато таких, от і тікають у наші краї, бо думають що в нас тоже усі сепари. Бляді, сер))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Она активная лесбиянка, а он пассивный пидар. Они нашли друг друга. Она его пялит самотыком таким на резиночках на бедрах закрепленых. Сосед через окно видел и мне расказал. Она Ваньку бороду заставела отпустить, что бы больше кайфа было. Она хочет трахать брутального с виду мужика а то он выглядел как слизняк. Ебанаты.

      Видалити
    2. Высокие отношения! А я думал, что эта Ореста лизбиянка, бо видел как она к одной нашей известной городской красавице приставала. За жопу мацала)))

      Видалити
    3. Кто эта наша красавица к которой львовская пиздолизка приставала?

      Видалити
  3. Я когда впервые его увидел думал это какой то хач любитель блондинок. Интересно какие дети у них вылупятся? Наверное пучеглазые в папу!)))

    ВідповістиВидалити
  4. Вова Нігрецкул конечно сволота кончена. Просто холуй і дрібний інтриган. Завжди лизав жопу начальству і таким образом робив собі карьєру. Зараз лиже жопу Албанскому. Любить підставляти тих хто поряд. Улітка він, знає що діти не від нього, його жінка до Ніколая Івановича бігала, давно з ним знайома була) ось він і зробив Вові дітей)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нігрецкул падаль. Одна з найогидніших осіб серед моїх знайомих. Просто мразота. А Грабован раніш на його дружині скакав. Це правда. ))

      Видалити
    2. Це Коля Грабован тягав дружину Нігрескула?

      Видалити
    3. Він, він... Коля Грабован присовував жінкі Нігрецкула постійно)))

      Видалити
  5. А что за чорт на первом фото рядом с этим борадатым пидорасом стоит? Противная рожа, аж воротит(((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це їхній співробітник Серьйожа Сичевник. Такий же холуй. Накопичив своїй сім"ї чорну карму і далі продовжує підлості робити

      Видалити
    2. Він дійсно чорт. Але Господь усе бачить!

      Видалити
  6. А как же у лесби с гомиком дитятко появилось? Для прикрытия то понятно. А как сделали?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. З дитячого будинку узяли. А усім кажуть, що їхнє. Вона з подушкою походила, а потім начебто у Львів поїхала народжувати. Легенда від збоченців ) Шахраї.

      Видалити
  7. Кому війна, а кома мать рідная. Албан, Негр, Музичук, Вакула та інша блядота мародерять наче в останній день живуть. Але саме позорне то грабувати бюджет, тобто тягнуть напряму гроші з нашого з вами карману. Ці бляді роблять це постійно. Ну а курви йобані тіпа Бербера їм у цьому допомагають. Хай горять у пеклі! Вони та їхні діти!

    ВідповістиВидалити
  8. Цей Бербер жидяра звичайний! 1) характер підлий 2) банькатий 3) борода як у хасида 4) призвище Бербер найчастіше зустрічається в Ізраїлі та Арменії 5) в дитинстві його усі жидком називали, а його батю жидом.

    ВідповістиВидалити
  9. Це просто ганьба, коли під час війни отакі потвори орудують у нашому місті ( Але риба як відомо гниє з голови! (

    ВідповістиВидалити
  10. Усіх героїв публікації знаю особисто, усі кончені гниди, Нігер, Ванька, Сич! А про цю львівську вертихвістку годі й говорити!

    ВідповістиВидалити
  11. Куди дивляться правоохоронці, куди дивиться керівництво району? Чому допускають діяльність подібних негідників?

    ВідповістиВидалити
  12. Бербер Педрос Педросович)))

    ВідповістиВидалити
  13. Усі роки мого спілкування з Вовою Нігрецкулом свідчать тільки про одне, що Вова хуйло! Мерзенне хуйло! Він маму рідну за копійку в бордель здасть! А зараз, коли Албанський дає йому трохи вкрасти, то він топить за Албанського. Раніше лизав сраку і мив ноги Грабовану, коли був у нього головним інженером. Грабован при цьому трахав його дружину. І Вова знав про це і не ображався. Усі знали про це, тільки покійна дружина Грабована не знала. Мей мей.

    ВідповістиВидалити
  14. А мне нравится Ванька Бербер он у меня хуй сосал. Старался.

    ВідповістиВидалити
  15. Сычевник козел! Он берет левые подряды, делает халтуру, а когда говоришь ему что бы вернул деньги он отказывается. И начинает пугать: ты знаешь кто у меня крыша? Нигрецкул! Тибе пизда, он под Албанским ходит! Я вдова, зарплата у меня небольшая, а он меня обманул, работу не сделал нормально и еще пугает!

    ВідповістиВидалити
  16. Дякую Котовським партизанам за правду! Підписуюсь під кожним словом!!! У нас у місті усі комунальщики безпередельщики, але водоканал вирізняється своїм хамством і беззаконням! Тому й не дивуюсь, що вони колаборанти і ненавидять українську державу!!! Нігрецкул точно колабарант! Він ніколи цього і не приховував!

    ВідповістиВидалити
  17. Колаборціоняку на гілляку!!! Разом іх їхніми виплодками!

    ВідповістиВидалити
  18. Вони не для себе крадуть, а для своїх дружин і дітей!

    ВідповістиВидалити
  19. Правильно про Сычевника написали, он настоящий холуй! Калированый!

    ВідповістиВидалити
  20. Ця Ореста працювала проституткою у Львові у борделі. Лизала жінкам, сосала чоловікам, багатостаночниця така була. Мабуть там її Бербер і підібрав.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну а кого це чмо могло узяти крім повії?)

      Видалити
  21. Чому у нас у Подільську стільки мерзотників у владі? І ще із Львова не порядні панянки, а шлюхи до нас переїзджають? Просто прокляття якесь...

    ВідповістиВидалити
  22. Усе вірно написано, поки одні воюють, інші безпредельнічають проти народа у тилу. Якщо влада не змінить ситуацію нам пиздець. Країні пиздець.

    ВідповістиВидалити
  23. Нігрескул жулік і мародер. Краде як дихає.Скоро через нього техногенна катастрофа у місті станеться. Куди дивляться контролюючі органи? Воно тупе, але Албанський сам тупий от і ставить таких же як він. Ганьба!

    ВідповістиВидалити
  24. Орися Бербер шлюха кончена, біологічна. Вона хуї сосе в усіх, головне вийняти і їй підставити і вона вчепляється наче дитина в цицьку. Кажуть що так само вона вчепляється в жіночу пізду. Не бачив, не казатиму. Але хуй мені вона відсмоктала смачно. Я їй декілька разів давав та іншим хлопцям раджу. Просто запропонуйте, далі вона усе зробить сама

    ВідповістиВидалити
  25. Ця стара простітутка Орися тепер в Подільську? Та ми усі їй у рот сцяли як конченій. Тепер вона вас обслуговує?

    ВідповістиВидалити
  26. Нещодавно Ореста відсмоктала у підїзді на сходовій клітині нашому побратиму. Він каже, що слабенько, не вміє, але дуже старається. Мабуть берберішка зовсім свою дружиноньку не задовільняє, якщо вона смокче першим зустрічним у власному підїзді ))) Зовсім вже пішла по кругу )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да ей что хуй сосать что пизду лизать, главное чтобы не с мужем. Она его козлом рогатым называет)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      Видалити
  27. Ореста любить коли їй у рот насцикають, просто тащиться від цього і ковтає усе насцикане. Кончена шлюха.

    ВідповістиВидалити
  28. Орися хуєсоска усім відома))) Рот не прополоще, а потм цими ж губами цілує Ваню Бербера, дурника)))

    ВідповістиВидалити
  29. Хуесоска знатная. Орися пылесос.

    ВідповістиВидалити
  30. Свиня пердун Колька Грабован ебал жену Нигрецкула )) Нигрецкул знал это, но терпел, бо терпила! ))

    ВідповістиВидалити
  31. Шо сосалка Орися думає що сховалась від львівських сутенерів? Гроші сука зажилила повертати
    або відпрацьовувати треба! Дінамо пилесос кидальщиця! Разом з бербером будете відпрацьовувати!(

    ВідповістиВидалити
  32. Да эта вафлистка позорная позорит наш город. Пусть в село к своей позорной свекрови уежает и там у быков сосет (

    ВідповістиВидалити
  33. Ги ги... Ви про цю Орисю шлюшку? Ми її по кругу пускали... А вона кричить давайте ще! ))))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  34. Ориська смоктала у мене і вилизала моїй дружині. А потім коли вона лизала моїй дружині я її в жопу їбав. Вона тащилася. От же ж неуйомна. То мабуть тільки у Львові такі блядіщі народжуються. У нас таких блядей як Орися Бербер немає. А коли діти підростуть і дізнаються про усі мамині блядства? Їм буде соромно, що їхня мама така простітутка. А люди ж розкажуть.

    ВідповістиВидалити