понеділок, 24 червня 2024 р.

Хрю-хрю! Ура! З Днем опоросіння!

Свиня Албанський сьогодні має жалобну подію, 52-рік від того, як він опоросився! Ми вітаємо Свиню Албанського з його Днем опоросіння!

Хрюкодил ти наш ненаглядний, з тих пір як мати тебе висрала, ти пропердів усю 6-ту симфонію Шостаковича майже ідеально.

Сьогодні у свій День опоросіння наш Свиня отримав у подарунок 2 міньєти і купу почесних грамот для підтирки. Міньєти йому зробили Єлєна Музичук (Мурка) та Володька Нігрескул (Нігер), а сантехнік Ванька Бербер просто вилизав яйці (от жеж кусочник!) Привітати Свиню звичним їй способом рвалася і жонка Бербера, Орися Бербериха, але їй було вказано її місце, під столом.

Ну й ми вітаємо незлим тихим словом.

Словом, у Подільську не вщухає вічний пір, гудить, шумить Гвадалквівір, перепрошуємо, Ла Фамілья. Свиня та його гості поглинають просрочку. Не обляпайтесь.

Також ми хочемо привітати з Днем народження Олександра Михайловича Гуйвана, щедрого спонсора та одного із засновників сайту КОТОВСЬКІ ПАРТИЗАНИ, океанського капітана, розвідника, і, за його словами, одного з лідерів та організаторів УМ (Український Моссад)! Санцю, ми завжди поряд! Тільки трохи осторонь, для конспірації...

Підсумуємо: під час чуми трохи легше було...

7 коментарів:

  1. Поросята люблять їсти!

    ВідповістиВидалити
  2. Албанський перейшов не тільки усі межі пристойності і моралі, але й давно усі межі закону! Партія Слуга Народу має пишатися ним!

    ВідповістиВидалити
  3. Яке вітання з днем народження? Щоб він здох мародер клятий! В усіх бізнеса повіджимав((

    ВідповістиВидалити
  4. Орися теж хотіла відсосати хуй, а їй не дали? Які ж нелюди!))))))))))))))))))))))))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  5. Бербериха хуєсоска, але хіба Лєнка Мурка допустить конкуренції?

    ВідповістиВидалити